2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Belföld

Keressük meg együtt az eltűnt Ninit!

Nagyon édes, félénk és jelenleg is nagy erőkkel keresi a gazdája. A legnagyobb közösségi oldalon jelent meg a fotója egy felhívás kíséretében annak a gyönyörű kutyusnak, amelynek négy napja veszett nyoma Óbudán. Aki látta hívja a megadott telefonszámot!

“Napok óta keressük, hétfő óta nincs meg.. kérlek titeket, ha csak egy megosztással is, de segítsetek megtalálni, eddig már 4 éjszakát töltött kint” – írja egyebek mellett Facebook posztjában a gazdi.


Nini, a nyolc éves whippet szuka világos szürke és különös ismertetőjele, hogy egy kis kabátka van rajta.

Utoljára Óbudán, a Szépvölgyi út környékén látták. Nagyon fontos lenne minél hamarabb megtalálni, mert a hideg éjszakákat nem biztos, hogy túléli. Megfogni nem nagyon lehet, rettentő félős, ezért érdemes halkan hívni, vagy jutalomfalatot felkínálni neki. Aki látta, vagy bármit tud róla, hívja a következő számot: 0620/294-3100


A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek