EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Két hét után is töretlen A Viszkis sikere

Emelkedő pályán a magyar filmgyártás! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint azok az eredmények, amelyeket a külföldi nagy filmkritikusok is elismernek. Idén bezsebelhettünk egy újabb Oscar-díjat a Mindenki kisfilmmel, a Kincsem is kiemelkedően teljesített, és még jó néhány rendező alkotása áll a világhírnév kapujában.

Antal Nimród legújabb filmje iránt is hatalmas az érdeklődés európai filmes berkekben. Itthon az Ambrus Attila életét feldolgozó akciófilmre eddig több mint 160 ezren voltak kíváncsiak. Az alkotás a bemutatótól számított két hét alatt összesen 161 590 nézőt csábított a mozikba – ebből 74 ezret az elmúlt héten –, ezzel bezsebelte az első helyet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

    Balázs Andi: Féltem az egészségemet

    Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

  • Pintér Tibor fülig szerelmes

    Pintér Tibor fülig szerelmes

    Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.