EUR: 311,24 Ft
CHF: 264,95 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Kevin végre újra a régi

Kevin már-már annyira hozzá tartozik a karácsonyhoz, mintha családtag lenne. A korábbi hírekkel ellentétben az idei ünnep sem múlhat el a Reszkessetek, betörők! nélkül. Ennek apropóján számos érdekességet gyűjtöttünk össze Kevinről és a két betörőről, akik nélkül elképzelhetetlen lenne a karácsonyi műsor.

A Reszkessetek, betörők! egykori gyerekszínésze, Macaulay Culkin szerelmével, Brenda Songgal és keresztlányával, Paris Jacksonnal nemrég Párizsban járt, ahol lencsevégre kapták őket. A színész a 2012-es mélyrepüléséhez képest ma kimondottan jó bőrben van. Nem drogozik, felhagyott a féktelen bulizással, ivással és csajozással, már nem csontsovány, ráadásul – úgy tűnik – 37 évesen végre meg szeretne állapodni. Culkin az utóbbi néhány évben hatalmas változáson ment át, hosszú rockerfrizurája is a múlté és végre az arcától sem riad meg, aki az egykor közkedvelt gyerekszínész szemébe néz.


Joe Pesci, aki a filmben az „okosabb rablót”, azaz Harryt alakítja, kimondottan jól járt a Reszkessetek, betörők! sikerével. Még 1990-ben szerepet vállalt Martin Scorsese Nagymenők című filmjében, amelyért megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó Oscart, és jelenleg is a mesterrel forgat. A kilencvenes években a magyar nézők a Halálos fegyver című filmekben láthatták a legtöbbet. A kétezres évektől kezdve egyre kevesebbet forgat a most 74 éves színész, akiről korábban azt lehetett hallani, hogy veseproblémái miatt nem tudja teljesíteni a felkéréseket.

 

Nem volt ilyen mázlista a „szerencsétlen rablót”, Marvot alakító Daniel Stern, aki a kilencvenes években még kapott ugyan néhány fontosabb szerepet B kategóriás vígjátékokban, de az ezredfordulótól kezdve igen kevés alkalommal tűnt fel a vásznon, és azóta is a Reszkessetek, betörők! által elért hírnevéből él.


Korábban ugyan azt lehetett hallani, hogy idén a kultfilm nélkül kell ünnepelni a karácsonyt, a TV2 azonban orvosolta a problémát, így december 24-én és 25-én is találkozhatunk Kevinnel és a betörőkkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.