EUR: 322,55 Ft
CHF: 281,51 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Kevin végre újra a régi

Kevin már-már annyira hozzá tartozik a karácsonyhoz, mintha családtag lenne. A korábbi hírekkel ellentétben az idei ünnep sem múlhat el a Reszkessetek, betörők! nélkül. Ennek apropóján számos érdekességet gyűjtöttünk össze Kevinről és a két betörőről, akik nélkül elképzelhetetlen lenne a karácsonyi műsor.

A Reszkessetek, betörők! egykori gyerekszínésze, Macaulay Culkin szerelmével, Brenda Songgal és keresztlányával, Paris Jacksonnal nemrég Párizsban járt, ahol lencsevégre kapták őket. A színész a 2012-es mélyrepüléséhez képest ma kimondottan jó bőrben van. Nem drogozik, felhagyott a féktelen bulizással, ivással és csajozással, már nem csontsovány, ráadásul – úgy tűnik – 37 évesen végre meg szeretne állapodni. Culkin az utóbbi néhány évben hatalmas változáson ment át, hosszú rockerfrizurája is a múlté és végre az arcától sem riad meg, aki az egykor közkedvelt gyerekszínész szemébe néz.


Joe Pesci, aki a filmben az „okosabb rablót”, azaz Harryt alakítja, kimondottan jól járt a Reszkessetek, betörők! sikerével. Még 1990-ben szerepet vállalt Martin Scorsese Nagymenők című filmjében, amelyért megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó Oscart, és jelenleg is a mesterrel forgat. A kilencvenes években a magyar nézők a Halálos fegyver című filmekben láthatták a legtöbbet. A kétezres évektől kezdve egyre kevesebbet forgat a most 74 éves színész, akiről korábban azt lehetett hallani, hogy veseproblémái miatt nem tudja teljesíteni a felkéréseket.

 

Nem volt ilyen mázlista a „szerencsétlen rablót”, Marvot alakító Daniel Stern, aki a kilencvenes években még kapott ugyan néhány fontosabb szerepet B kategóriás vígjátékokban, de az ezredfordulótól kezdve igen kevés alkalommal tűnt fel a vásznon, és azóta is a Reszkessetek, betörők! által elért hírnevéből él.


Korábban ugyan azt lehetett hallani, hogy idén a kultfilm nélkül kell ünnepelni a karácsonyt, a TV2 azonban orvosolta a problémát, így december 24-én és 25-én is találkozhatunk Kevinnel és a betörőkkel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.