2018. március 21., szerda
Benedek

Belföld

Kifogott a Kékestető az összkerekes Alfán – Videó!

Egy fiatal pár a sílécet és a szánkót autóra cserélve úgy gondolta, hogy végigmennek a Kékestetőn található sípályán.

Az akció természetesen kudarcba fulladt, ugyanis az Alfa Romeo néhány méter után úgy belesüllyedt a nagy hóba, hogy csak egy munkagép segítségével tudták kiszabadítani. A rendőrség információi szerint a sofőr autója összkerékmeghajtását szerette volna letesztelni, ám az olasz járgány szemmel láthatóan alulmaradt az elemekkel vívott harcban. Úgy tudni, hogy a helyszínre érkező rendőrök 30 ezer forintra bírságolták a felelőtlen sofőrt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Egymásnak szólogat be az ellenzék

    Egymásnak szólogat be az ellenzék

    Sokat elmond a kormányváltásért kiáltó ellenzéki pártokról, hogy látszólag együttműködésről tárgyalnak, valójában egymásnak szólnak be. Vonáék beintettek az LMP-nek egy sztrádabüfében, Gyurcsányék ugyanezt tették a Jobbikkal már jó előre, Szél Bernadett a szocialisták árnyékpolitikáját hibáztatta, neki pedig a 4-es metró császára, Demszky Gábor szólt be a partvonalon túlról.

  • Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

    Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

    Döbbenetes történtet látott napvilágot a napokban a németországi Bielefeld városából. A Nueue Westfalishe című lap szerint a helyi kórházakban úgy bánnal a migránsok az ott dolgozókkal, mint a kutyákkal, ezért egyes intézményekben önvédelmet tanítanak, másokban biztonsági szolgálat vigyáz az emberekre.