EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 21., vasárnap
Orsolya

Sport

Kiosztotta a fair play díjakat a Ferencváros

Első alkalommal adták át a Fradi fair play díjait. A Ferencváros a magyar sportegyesületek közül elsőként alapította meg a klub Fair Play Bizottságát, amely hagyományteremtő céllal két kategóriában jutalmazza az arra érdemeseket.

Az „Igazi Zöld-fehér Hős” olyan ferencvárosi sportoló lehet, aki különleges sportemberi nagyságról tesz tanúbizonyságot, míg a „Fradi Szív” díjban olyan magánszemély, cég vagy szervezet részesülhet, aki, illetve amely a klub számára fontos társadalmi ügyben támogatja a Ferencváros törekvéseit.


Fotó:Mészáros Diána

Az előbbi díjat Patlók Olivérnek ítélték oda. A klub nyolcéves úszója azzal érdemelte ki az elismerést, hogy egy beteg debreceni barátja gyógyulásáért gyűjtést szervezett, illetve jótékonysági futásokon vesz részt. Utóbbit pedig Kékesi József, aki harminc éve rendszeres látogatója a Ferencváros kézilabda-, vízilabda-, valamint jégkorongmérkőzéseinek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.