EUR: 318,17 Ft
CHF: 280,74 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Dunaújváros

Királyok koncerteznek a színházban

Király Linda és Király Viktor lesznek a Bartók Kamaraszínház vendégei december 9-én. A testvérpár a dunaújvárosi augusztus 20-i ünnepi műsorban is koncertet adott, ezúttal pedig az adventi időszak emelkedett hangulatát fokozzák fellépésükkel. 

A Szolgálat Évada eddigi előadásai mind jó választásnak bizonyultak: a nézőközönség létszáma mint elsődleges visszajelzés legalábbis erről tanúskodik. December 9-én azonban egy másik műfajba is belekóstolhatnak az érdeklődők a Bartókban: a Big Brother, Magyarország első valóságshow-ja főcímdalát (is) éneklő Király Linda és testvére, a negyedik Megasztár győztese, Király Viktor ad koncertet a színházban. Mindketten az Egyesült Államokban szerezték meg zenei képzettségük alapjait: Viktor tízéves korában édesapjától tanult dobolni, de ikertestvérével zongoraleckéket is vett.


Király Lindát a Miss Hungary színpadán adott koncertje után a Bartókban is láthatják (Fotó: Csudai Sándor)

 

Király Linda nyolcéves korában kezdett énekelni, az iskolában pedig Broadway-főszerepet játszott. A család 1999-ben költözött Magyarországra, a zene szeretete azonban „hazakísérte” a testvéreket: Linda 2001-től Komlóssy Erzsébettől, a Magyar Állami Operaház Kossuth-díjas művészétől vett órákat, Viktort pedig 2008-ban az egész ország megismerhette, amikor megnyerte a Megasztár negyedik sorozatát. Az elmúlt években mindketten nagy elismertségre tettek szert a hazai és nemzetközi zenei életben: Király Linda tehetségére többek között németországi és angliai dalszerzők, producerek is felfigyeltek. Közös koncertjük december 9-én este hét órakor kezdődik a Bartók Kamaraszínházban.

Király Viktor 2008-ban megnyerte a Megasztár negyedik sorozatát, karrierje pedig azóta is csak felfelé ível

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.