EUR: 321,86 Ft
CHF: 281,07 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Ködszitálásra és ónos esőre számíthatunk csütörtökön

Éjszaka északkeleten csökken a felhőzet, majd egyre többfelé köd képződik, szitálás, ónos szitálás is lehet. Csütörtökön az éjszaka képződő köd több helyen tartósan megmarad, másutt túlnyomóan napos idő lesz.

A ködös helyeken szitálás, néhol ónos szitálás továbbra is lehet. Az eleinte még erős északnyugati, nyugati szél fokozatosan mérséklődik, csütörtkön helyenként megélénkül a déli, délnyugati szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -5 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön a tartósan ködös tájakon 0 és +3, a naposabb helyeken 4 és 8 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gránátot találtak Lánchídnál!

  Gránátot találtak Lánchídnál!

  Aknagránát került elő a fővárosban, a Lánchíd pesti hídfőjénél szerda délután; a tűzszerészek a robbanótestet elszállították – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

 • Országos közlekedésbiztonsági kampány: “Látni és látszani”

  Országos közlekedésbiztonsági kampány: “Látni és látszani”

  A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult szerdán; a részt vevő gépjárművezetők térítésmentesen vizsgáltathatják át autójuk világító berendezéseit, gumiabroncsait és ellenőriztethetik a látásukat.

 • Orbán: Harcban állunk, de jól állunk

  Orbán: Harcban állunk, de jól állunk

  “Harcban állunk, de jól állunk” – fogalmazott a miniszterelnök Brüsszelben, az Európai Néppárt csúcstalálkozójára érkezve újságíróknak a migráció és a határvédelemmel kapcsolatos kérdésre.