EUR: 323,08 Ft
CHF: 286,58 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Kutyakakival raboltak ki egy bankot

Zseniális, igen „formabontó” akció keretében raboltak ki egy bankot a napokban Spanyolországban. A bűnbanda tagjai különböző időpontokban érkeztek a pénzintézetbe, és úgy tettek, mintha nem ismernék egymást.

Az egyik rabló a bejáratnál elhelyezte a kutyakakit, majd hangos panaszkodás és méltatlankodás közepette odarendelte a bankmenedzsert, aki így kénytelen volt elhagyni az irodáját. A szemfüles tolvajcsapat többi tagja ezt az időt kihasználva teljesen kirámolta a szobáját, majd elhagyta a helyszínt. A rendőröknek később sikerült elkapniuk a tetteseket, akiket most azzal vádolnak, hogy 15 más rablással közel 20 millió forintnak megfelelő eurót loptak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.