2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Dunaújváros

Lemezbemutató a Galériában

Péterfy Bori új albuma bemutató turnéjának egyik állomása Dunaújváros. Az énekesnő és zenekara a Galéria Jazz Klubban ad koncertet december 9-én. 

Péterfy Bori /Fotó: Péterfy Bori – Facebook

Péterfy Bori már a júniusi DUDIK Fesztiválon megígérte dunaújvárosi rajongóinak, hogy még a télen ismét tiszteletét teszi a városban. Az énekesnő és zenekara, a Love Band hűek ígéretükhöz: december 9-én este tíz órától a Galéria Jazz Klubban csapnak a húrok közé. A Bori X névre keresztelt jubileumi turnén az új album dalait (is) hallhatják majd a rajongók. A korong – a zenekartól megszokott módon – meglehetősen eklektikus, mind a szövegvilágot, mind a zenei aláfestést tekintve. A Lakatlan sziget, a Ne keresd az igazit, az Én voltam és a Föld hívja Földet című dalokhoz videóklip is készült; utóbbi két felvételt  már idén nyáron is láthatta az együttes koncertjeinek közönsége, akik sem Dunaújvárosban, sem a környékbeli (Harta, Érd) fellépéseken nem csalódtak kedvenceikben: a színpadi show kifogástalan, nincsenek üresjáratok, végig feszes ritmusban, nagy lelkesedéssel játssza a zenekar a régi és új dalokat.


A Galéria Jazz Klub pedig szinte hazai pálya Péterfy Boriéknak, akik nem első (és valószínűleg nem utolsó) alkalommal lakják majd be a mozi tetőterét, a közönség közelsége, a szűk, szinte intim tér pedig lehetőséget ad arra, hogy a rajongóival egyébként is szinte együtt lélegző énekesnő és zenekara ismét megmutassa, miért tartják számon őket az egyik legjobb magyar alternatív előadóként. Péterfy Bori és a Love Band galériabeli koncertjeire általában már elővételben elfogy az összes jegy, így borítékolható, hogy ismét telt ház előtt muzsikálhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.