EUR: 322,32 Ft
CHF: 282,64 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Lenyúlta a taxis a 380 éves hegedűt

Egy norvég férfi feljelentést tett, miután egy budapesti taxis meglépett a több száz éves hegedűjével. A zenész az egyenruhásoknak elmondta: szó sincs arról, hogy otthagyta volna az értékes hangszert, ugyanis arra kérte a sofőrt, hogy várja meg, amíg elintéz valamit.

A taxis azonban inkább megpattant a drága hangszerrel, amit nem is csodálunk: a hegedű értéke simán fedezte az útiköltséget, sőt! A 34 éves férfi nem tudta megmondani, hogy a budapesti szórakozóhelynél milyen társaság kocsijába ült be, akik egy Király utcai büfénél faképnél hagyták a norvégot, megfújva hárommilliós hangszerét.

/Fotó: police.hu

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.