EUR: 323,04 Ft
CHF: 281,36 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Ózd

Meghajolt a listavezető

Visszatértek Ózdra a kézilabdasikerek. Az NB I/B-ben szereplő ÓAM-ÓKC eredményes őszi szezont tudhat maga mögött, amit betetézett a szombati mérkőzés, ahol a bajnokesélyes Békés-Drén KC-t győzték le.

Emlékezetes, izgalmas, remek színvonalú találkozón győzte le a Keleti csoport egyik bajnokaspiránsát az ÓAM-Ózdi KC együttese. A 11. fordulóban a piros-kékek szinte végig uralták a Békés elleni találkozót. Tíz góljával Nyeste Balázs volt a legeredményesebb, de a csapat minden tagja hozzátett a sikerhez. A találkozóra kilátogatott 500 szurkoló élvezetes kézilabdát látott, felidézve a népszerű sportág ózdi hagyományait. ÓAM-ÓKC–Békés-Drén KC 27-25 (11-9). Hazai góldobók: Nyeste (10), Szűcs és Lestál (4-4) Stáb (3), Szabó és bárdos (2-2), Harkó és Kocsis (1-1).


Vecsésen megmaradt a fiatalok veretlensége

Zsinórban tizedik győzelmét aratta a II. osztály Keleti csoportjában az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági kézilabda-együttese. A fiatalok a Vecsés vendégeként hétgólos előnyt szereztek az első harminc percben. A második játékrészben a hazaiak játszottak jobban, de az ózdi vezetésből két találat a végére is megmaradt. A végeredmény: Vecsés–ÓAM-Ózdi KC 37-39 (16-23). Az ősz zárásaként jöhet a Mezőkövesd elleni rangadó.

Fotó: Lokál
Megérdemelt öröm a rangadó után

Fotó: Lokál
Izgalmakban nem volt hiány a szoros mérkőzésen

Kapcsolódó Cikkek