2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Ózd

Meghajolt a listavezető

Visszatértek Ózdra a kézilabdasikerek. Az NB I/B-ben szereplő ÓAM-ÓKC eredményes őszi szezont tudhat maga mögött, amit betetézett a szombati mérkőzés, ahol a bajnokesélyes Békés-Drén KC-t győzték le.

Emlékezetes, izgalmas, remek színvonalú találkozón győzte le a Keleti csoport egyik bajnokaspiránsát az ÓAM-Ózdi KC együttese. A 11. fordulóban a piros-kékek szinte végig uralták a Békés elleni találkozót. Tíz góljával Nyeste Balázs volt a legeredményesebb, de a csapat minden tagja hozzátett a sikerhez. A találkozóra kilátogatott 500 szurkoló élvezetes kézilabdát látott, felidézve a népszerű sportág ózdi hagyományait. ÓAM-ÓKC–Békés-Drén KC 27-25 (11-9). Hazai góldobók: Nyeste (10), Szűcs és Lestál (4-4) Stáb (3), Szabó és bárdos (2-2), Harkó és Kocsis (1-1).


Vecsésen megmaradt a fiatalok veretlensége

Zsinórban tizedik győzelmét aratta a II. osztály Keleti csoportjában az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági kézilabda-együttese. A fiatalok a Vecsés vendégeként hétgólos előnyt szereztek az első harminc percben. A második játékrészben a hazaiak játszottak jobban, de az ózdi vezetésből két találat a végére is megmaradt. A végeredmény: Vecsés–ÓAM-Ózdi KC 37-39 (16-23). Az ősz zárásaként jöhet a Mezőkövesd elleni rangadó.

Fotó: Lokál
Megérdemelt öröm a rangadó után

Fotó: Lokál
Izgalmakban nem volt hiány a szoros mérkőzésen

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.