2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Meghan a szívek új királynője

Diana hercegné most biztos mosolyogna: legkisebb fia, Harry herceg történelmet ír azzal, hogy egy 36 éves félvér, elvált amerikai színésznőt vesz feleségül. Az eljegyzés hírét nemrég jelentették be, és a szépséges Meghan Markle-t már most imádják a britek. Összegyűjtöttük a legérdekesebb tényeket a nagy nap előtt.

A trónörökös születése után jöhet az esküvő

Harry herceg és Meghan májusban tartják az esküvőjüket, London határában, a Szent György-kápolnában, pár héttel azután, hogy megszületett Vilmos herceg és Katalin harmadik gyermeke. A ceremónia költségeit a királyi család állja. A szerelmespár az eljegyzés híre után adott először interjút, ahol elmondták, hogy egy jótékonysági rendezvényen találkoztak először, 2016 májusában. Harry nem tudta, hogy Meghan a Briliáns elmék című amerikai vígjátéksorozat egyik szereplője. Ez persze nem meglepő, hiszen Meghan nem tartozik a legismertebb színésznők közé, korábban még az amerikai Áll az alkuban is szerepelt mint táskanyitó. Csupán 16 hónapja voltak együtt, amikor Harry csirkesütés közben megkérte Meghan kezét, aki még az esküvő előtt az anglikán egyház tagjává válik, és a brit állampolgárságot is felveszi.


Meghant filmben már láthattuk menyasszonyként /Fotó: Profimedia

Diana ékszereiből készült az eljegyzési gyűrű

Az ékszerészek „felbecsülhetetlen” értékűnek tartják Meghan eljegyzési gyűrűjét, de még az óvatos becslések is 90 millió forint körüli összegről szólnak. Ez persze nem is csoda, a gyűrű két külső gyémántja ugyanis Diana hercegné ékszereiből készült, míg a középső Botswanából származik. A pár ott ünnepelte Meghan 36. születésnapját, még szeptemberben.

Ilyen csodálatos az eljegyzési gyűrű /Fotó: Profimedia, Splash

Hollywoodi filmproducer az exférje

Meghan 2011-ben a jamaicai tengerparton házasodott össze Trevor Engelson filmproducerrel, akkor már hét éve voltak együtt. 2013 augusztusában azonban véget is ért a kapcsolatuk. Azóta sem tudni, hogy miért váltak el, de Meghan nem szomorkodott sokáig. Sőt rossz nyelvek szerint akkor sem volt szingli, amikor megismerkedett Harryvel, állítólag egy ismert séf volt a párja. Érdekes pletyka az is, hogy Meghan exférje mindeközben egy olyan tévésorozaton dolgozik, amelyben egy elvált amerikai nő meghódít egy brit herceget. Véletlen lenne?


Meghan exe sokak szerint hasonlít Harryre /Fotó: Profimedia

Ilyen cuki lesz a gyerekük

„Egyszerre csak egy mérföldkővel foglalkozunk, de természetesen a közeljövőben szeretnénk majd családot alapítani” – mondta a pár az említett interjúban. Egy viselkedéselemző közben végig figyelte Meghant, és azt mondta, hogy jóval korábban jöhet a baba, mint arra sokan számítanak, mert olyan, mintha a színésznő titkolna valamit. Ugyanakkor az első montázsok is megjelentek arról, hogy fog kinézni a szerelmespár gyereke.

/Fotó: Profimedia, Splash

 

Nemesi vs. civil család

Sok szó esik Meghan családi hátteréről. Édesanyja, Doria Radlan afroamerikai exjógatanár, nemrég szociális munkásként diplomázott. Meghan édesapja Emmy-díjas világosító. Féltestvére, Thomas Markle viszont elég balhés alak, év elején letartóztatták, mert részegen fegyvert fogott a barátnőjére, emiatt állítólag a királyi palotában is óriási botrány volt. Azt mondják, Harry apja, Károly és felesége, Kamilla nem nézik jó szemmel a fiatalok kapcsolatát, mert Meghan azért mégiscsak egy „színésznőcske”, és amúgy is „gettót” csinál majd a palotából. Ez azért is tűnik rosszindulatú híresztelésnek, mert Károlynak évtizedeket kellett várnia arra, hogy elvegye szeretőjét, Kamillát, aki annak idején rengeteg keserűséget okozott Diana hercegnének.

Meghan édesanyja. Doria Radlan /Fotó: Profimedia

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.