2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szekszárd

Megnyitott a műjégpálya

November 24-én nyitotta meg kapuit a szekszárdi műjégpálya. A jég alatt új szigetelés és csőrendszer húzódik, amelyet a jégkorong-szakosztály sportágfejlesztési programjának keretében a társasági adó jóvoltából valósított meg a pályát üzemeltető Szekszárdi Sportközpont Nonprofit Kft.

A közeljövőben egy új hűtőkompresszorral is gazdagodik a létesítmény, amelynek segítségével akár márciusig is nyitva tarthat a műjégpálya.

Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.