EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

PR

Megosztanák másokkal a szerencséjüket

Van már Keno-milliárdosunk is! A november 27-i sorsoláson egy szerencsés játékos ezer forintos tétjének egymilliószorosát nyerte a telitalálattal – jelentette be a Szerencsejáték Zrt. Ez minden idők legnagyobb Keno-nyereménye! Fortuna kegyeltjének nem kell azon gondolkodnia, miből lepi meg szeretteit karácsonykor.

Rovatunk indulása óta ezernél is több levelet kaptunk olvasóinktól. Szerencsesztorikat várunk, ám sokan inkább azt mesélik el, miért kísértik a szerencsét, mire költenék a pénzt, ha nyernének. Szívmelengető olvasni, hogy szinte kivétel nélkül mind azért vágynak a nagy nyereményre, hogy adhassanak belőle másoknak. Íme néhány a sok szép álom közül, melyek remélhetőleg valóra is válnak.


Hajni néni rászorulókat segítene

Az idős asszony levelében arról mesélt, hogy az édesanyjától örökölt számokkal játszik, melyekkel 1967-ben négyesük volt az Ötöslottón. 24 éve Hajni néni ikszeli be minden héten anyukája tippjeit és rendületlenül hisz a szerencséjében.


– Ötösöm lesz 2017-ben, ne nevessenek ki, én ezt tudom! Anyám igazi nyerőszámokat hagyott rám! És a pénzből nemcsak a családomat segítem majd, hanem jótékonykodom is. Magamra ennyit már nem tudnék elkölteni, de jó szívvel adom majd a rászorulóknak, elesetteknek.

Ádám a szüleinek venne házat

A 27 éves budapesti Ádám, aki egy multicégnél dolgozik, azért játszik minden héten az Ötöslottón és a Skandináv lottón, hogy Kárpátalján élő a szülei sorsát fordítsa jobbra.

– Pest megyében vennék a szüleimnek egy takaros kis házat, hogy jobb körülmények között, egymáshoz közelebb élhessünk. Nem kellene munkába járniuk, csak állatokat nevelnének és kertet gondoznának, mert abban örömüket lelik. Lecserélném a húszéves autójukat egy városi terepjáróra, hogy bármikor meg tudjanak látogatni Budapesten és soha többé nem kellene azon gondolkodniuk, hó végén meg tudják-e még tankolni az autót.

Tomi: Mindent megvennék a nővérem gyerekeinek

A keleti országrészből írt nehéz sorsukról Tomi, akinek nővére, Edina három kiskorú gyermekkel maradt egyedül. A 22 éves srác rendszeresen totózik. Kisebb nyereményeiből mindig a nővérét támogatja, megveszi a gyerekeknek, amire épp nagy szükségük van. Csizmát, tolltartót, játékot.

– Látom, milyen nehezen él meg egyik hónapról a másikra a nővérem. Nagyon szereti a gyerekeit, két lánya és egy fia van, a legidősebb 12 éves, a legkisebb 6. Szeretne nekik sok mindent megadni, amire vágynak, szép ruhák, játékok, a nagylánynak saját szoba, de sajnos nem teheti. Ha rám mosolyog a nagy szerencse, megesküdtem, mindenük meglesz a gyerekeknek!

Péter és Tamara alapítványokat támogat

A Heves megyében élő házaspár számára állandó program hetente egyszer, hogy ellátogatnak a közeli lottózóba. Péter tippmixel, Tamara feladja az Ötöslottót, amin 15 éve állandó számokkal játszik. És mindig vesznek egy-egy kaparós sorsjegyet.

– A sors nem ajándékozott meg bennünket gyermekkel, mi pedig eléldegélünk abból, amink van. De sokszor összeszorul a szívünk, amikor látjuk, hogy gyerekek élnek nagy szükségben. Elhatároztuk még évekkel ezelőtt, minden nyereményünk 25 százalékát tehetséges vagy nélkülöző gyerekeket támogató alapítványoknak adjuk. Az évek alatt a kisebb nyereményekből már nagyjából 40 ezer forinttal tudtunk hozzájárulni a munkájukhoz.

Andrea az állatokon akar segíteni

Andrea kutyakozmetikus és önkénteskedik egy állatmenhelyen. Nem meglepő, hogy a 29 éves Hajdú-Bihar megyei nő a menhelyen gondozott kis barátaival osztaná meg nyereményét.

– Ha nyernék a Kenón vagy a kaparós sorsjegyen, melyeken rendszeresen játszom, vennék egy teherautónyi állateledelt és takarókat. Ha sokat nyernék, fűthető, jól szigetelt kenneleket építtetnék a menhelyre, hogy télen-nyáron igazán jó helyen legyenek nálunk a kutyák.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cooky: Hiszek a számmisztikában

    Cooky: Hiszek a számmisztikában

    Cooky hiszi, hogy egész életét végigkíséri a szerencse, ezért is olyan jókedvű és vidám személyiség. Hisz a számisztikában, a négyes a szerencseszáma.

  • Papír helyett eRecept

    Papír helyett eRecept

    2017. november 1-jétől működik az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT). Az egészségügyi intézmények ide töltik fel a betegek ellátása során keletkező összes dokumentumot.