EUR: 322,55 Ft
CHF: 281,51 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Mégsem fognak repkedni a durva mínuszok az év utolsó hétvégéjén

Pénteken nyugat felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet, de a Tiszántúlon estig erősen felhős marad az ég. A Dunától keletre valószínű eső, havas eső, az Északi-középhegységben hó.

Éjszaka keleten is csökken a felhőzet, északkeleten azonban maradhatnak felhős körzetek, ott néhol kisebb csapadék még előfordulhat. Szombaton nyugat felől ismét fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, délelőtt északnyugaton lehet gyenge havazás, majd estétől a Dunántúlon egyre nagyobb területen elered az eső, a Dunántúli-középhegységben havas eső, hó is valószínű. Éjszaka többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, szombaton a délire forduló szelet főleg az Észak-Dunántúlon kísérik élénk lökések.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -6 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 0 és +6 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vajdaság a legjobban felkészült külhoni régió

  A Vajdaság a legjobban felkészült külhoni régió

  A magyar kormány külhoni programjainak megvalósítása szempontjából a Vajdaság a legjobban felkészült és a legprecízebben dolgozó régió, ahol nem kell attól tartani, hogy olyan célokat határoznak meg, amelyeket nem lehet teljesíteni, illetve a támogatott célok ne működnének – hangsúlyozta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerdán Zentán.

 • Járműipari összefogást kezdeményezett az innovációs és technológiai miniszter

  Járműipari összefogást kezdeményezett az innovációs és technológiai miniszter

  A járműipar szereplőinek összefogását kezdeményezte Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerdán az Automotive nemzetközi autóipari és beszállító szakkiállításon, hogy koalíciót alkotva tekintsék át a járművek károsanyag-kibocsátására vonatkozó új európai szabályozás hatását a magyar autóiparra, és tegyenek javaslatot a célértékek megvalósíthatóságára.

 • Pogácsás: A polgárőrök megérdemlik a társadalom megbecsülését

  Pogácsás: A polgárőrök megérdemlik a társadalom megbecsülését

  A polgárőrség elmúlt mintegy három évtizedes, a közbiztonság erősítése érdekében kifejtett tevékenysége nyomán a polgárőrök joggal érezhetik a társadalom megbecsülését – jelentette ki a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) október 23.