2018. március 20., kedd
Klaudia,

Belföld

Mégsem fognak repkedni a durva mínuszok az év utolsó hétvégéjén

Pénteken nyugat felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet, de a Tiszántúlon estig erősen felhős marad az ég. A Dunától keletre valószínű eső, havas eső, az Északi-középhegységben hó.

Éjszaka keleten is csökken a felhőzet, északkeleten azonban maradhatnak felhős körzetek, ott néhol kisebb csapadék még előfordulhat. Szombaton nyugat felől ismét fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, délelőtt északnyugaton lehet gyenge havazás, majd estétől a Dunántúlon egyre nagyobb területen elered az eső, a Dunántúli-középhegységben havas eső, hó is valószínű. Éjszaka többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, szombaton a délire forduló szelet főleg az Észak-Dunántúlon kísérik élénk lökések.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -6 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 0 és +6 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

  • Együttműködésről állapodott meg a magyar és a macedón belügyminiszter

    Együttműködésről állapodott meg a magyar és a macedón belügyminiszter

    Macedónia erőfeszítései nélkül Magyarország sokkal nehezebb helyzetben lenne a déli határok védelmekor – jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter kedden Budapesten, sajtótájékoztatón, miután a két állam közötti rendőri együttműködésről írt alá megállapodást macedón partnerével.

  • Minden, ami a szép kerthez kell

    Minden, ami a szép kerthez kell

    Álomszép bútorokkal, grillekkel várják az érdeklődőket az idei Gardenexpón. Természetesen ezek mellett még megtalálhatóak lesznek a grillek, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka is a március 23-25.