EUR: 321,17 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Sport

Megtiltotta a szexet Szpartak szépséges doktornője

Megtiltotta a szexet a játékosoknak a Liverpool elleni Bajnokok Ligája meccs előtti napokban a Szpartak Moszkva orvosa. Pedig a doki láttán biztosan pajzán gondolatai támadnak a futballistáknak, Viktoria Gamejeva ugyanis igazi bombázó.

Szpartaknak meg kell(ene) vernie a Liverpoolt a továbbjutás érdekében. Nem lesz könnyű dolga az Anfield Roadon, ezért minden apró részletre ügyel a nagy meccs előtt a moszkvai stáb.


– Orvosi szempontból csak a nők teljesítőképességére van jó hatással a nemi élet – fejtegette dr. Gamejeva az egyik moszkvai televíziós csatornának adott interjújában. – A harcművészeti sportágakban például gyakran előfordul, hogy a lányok a szex után néhány perccel már szorítóba is lépnek, és az eredményeik azt bizonyítják, hogy az aktus jó hatással van rájuk. A férfiak azonban másképpen működnek, két vagy három nappal a nagy meccsek előtt önmegtartóztató életet kell élniük a siker érdekében.

Erről persze megoszlanak a véleméynek, a nagy világversenyek előtt azonban tényleg igyekeznek rávenni a játékosokat a szakemeberek arra, hogy kerüljék a túlságosan is aktív nemi életet, mások azonban arra bíztatják a nagytermészetű futballistákat, hogy engedjenek vágyaiknak. Az Eb-k, vb-k szüneteiben a feleségek, barátnők eltölthetnek egy-egy napot a párjukkal.
Mindenesetre a szépséges dr. Gamejevának – és csapatának – talán extra motivációt jelent, hogy néhány napja Chelsea pólóban feszített, és a fotót megosztotta az Instagramon.

Kapcsolódó Cikkek