2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb XIII.kerület

Megújul a Dagály strandfürdő is

Ismét egy újabb kormányzati beruházás színesíti az itt élők szabadidős lehetőségeit. A Vasas stadionhoz hasonlóan a Dagály is megérett a XXI. századi igényeknek megfelelő felújításra. A kormány a vizes vb megrendezéséhez kapcsolódó fejlesztési projektbe bevette a népszerű strandfürdő átépítését is.

A tervek szerint a 2018-as szezonra nyit ki a megújult létesítmény. Megmaradnak a jól bevált, közkedvelt elemek, és megszépül a Dagály főépülete is, továbbá megújulnak a strand zöldterületei. A projekt keretében játszótér is épül. Fontos szempont, hogy az új létesítmény magas színvonalú szabadidős szolgáltatást nyújtson a helyi lakosok számára.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.