EUR: 318,17 Ft
CHF: 280,74 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Belföld

Megújult az Echo Tv

Tegnap reggel héttől megújult külsővel várja régi és új nézőit az Echo Televízió, amelynek műsorai mostantól új székházban, új stúdiók színfalai között készülnek.

Fotó: Mészáros Diána

– Az értékrend nem változik, a csatornánk a nemzet televíziója marad – hangsúlyozta Mészárosné dr. Kelemen Beatrix, az igazgatótanács elnöke. Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes mutatta be az új stúdiókat a meghívottaknak a megújulás bejelentéséről szóló sajtótájékoztatón, s közben elmagyarázta: a XXI. századi elvárásoknak megfelelő, 400 négyzetméteres produkciós stúdió variálhatósága révén abban az egyetlen helyiségben 15 különböző adás díszleteit képesek kialakítani.


Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes (b), Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök (k) és Farkas Boglárka vezérigazgató
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

– Nem csak a külsőségek változtak, a május óta tartó megújulás jegyében munkatársaink száma 80-ról több mint 300-ra emelkedett – hangsúlyozta Farkas Boglárka vezérigazgató. A mostani látványfrissítéssel egy időben több új hírháttérműsort is indít a csatorna.

Kapcsolódó Cikkek