2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XV.kerület

Megvan az első győzelem

A Palota RSC-nek NBI-es győzelmet hozott a Mikulás. Ráadásul az idénybeli első diadalt, amelyet a TF otthonában sikerült megszerezni.

Kerületünk csapata ráadásul simán tudott nyerni. Lényegében csak az első szett elejéig volt szoros a meccs, 8:6-is állásnál lányaink robbantottak, sorra szerezték pontjaikat, egyre csak nőtt a különbség a két csapat között. A lányok a második szettben lemásolták az első játékrészben mutatott teljesítményüket, és jó játékkal megnyerték a második szettet is.


A lányok végre győzelemnek örülhettek (Fotó:facebook)

A harmadik szettben aztán már az elején állva hagyták a TF-eseket. Nagyon jó játékkal, egységes csapatszerkezettel, a taktikai utasításokat betartva, egymásért hajtva alig egy óra játék után megszerezték az első győzelmet a bajnokságban. Ezt a nagyszerű játékot emelte ki Glózik János vezetőedző is, aki elmondta, csak dicsérni tudja a csapat összes játékosának hozzáállását.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.