EUR: 317,37 Ft
CHF: 279,51 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Veszprém

Mézeskalácsfalu épült Zircen

Második alkalommal nyílt meg a mézeskalácsfalu a zirci Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóházban. A Bognár Anita szervezésében készült kiállítás vízkeresztig ingyenesen látogatható.

Az ehető terepasztalt közösségi együttműködéssel hozták létre: bárki hozzájárulhatott egy-egy mézeskalácsházzal ahhoz, hogy az édes város minél népesebb legyen. A szervezők külön témát is meghatároztak az idei kiállításhoz: arra kérték az alkotókat, hogy házacskáikon jelenítsenek meg egy-egy csínyt, amit a karácsonyi manók követtek el.

Fotó: Gesztesi Ákos

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.