EUR: 317,96 Ft
CHF: 280,80 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Kecskemét

Mikulás a toronyból

Sok Mikulással találkozhattunk december elején Kecskeméten is, azonban kétségkívül évek óta az egyik legnépszerűbb a Gong Rádió Mikulása, aki az előző évekhez hasonlóan idén is a Nagytemplom tornyából ereszkedett le krampuszaival. A szülők és a gyerekek vidám dallal várták a nagyszakállút, aki kicsit ugyan váratott magára, de végül szép lassan, kötélhágcsón ereszkedett le a főtéri Nagytemplom tornyából.

A Mikulás már fentről üdvözölte a gyerekeket
Fotó: hiros.hu

Ezt követően csokimikulást és szaloncukrot osztogatott krampuszaival és rádiós segítőivel. A látványos akcióhoz hangulatot biztosított a pompás főtéri díszvilágítás is. A Mikulás délutáni akciója előtt egész délelőtt a várost járta és több mint 1500 csomagot osztott ki iskolákban, óvodákban, idősotthonokban és közintézményekben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.