EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Székesfehérvár

Mikulás-napi mobil segített az ünnepre készülőknek

Az ünnepi készülődés időszakában a zsúfolt bevásárló- és üzletközpontok, piacok, kirakodóvásárok környékén hívták fel a rendőrök a lakosság figyelmét az őket érintő legfontosabb személy- és vagyonvédelmi szabályokra Fehérváron.

Az adventi időszak zavartalanságának biztosítása érdekében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság (FMRFK) bűnmegelőzési szakemberei december 6-án városszerte több helyszínen személyesen tájékoztatták az állampolgárokat azokról a lehetőségekről, amelyekkel megelőzhető, hogy vagyon elleni bűncselekmények áldozataivá váljanak. Az érdeklődők a mobil információs pontokon figyelemfelhívó kiadványok és prevenciós prospektusok segítségével tájékozódhattak a megelőzés módszereiről, ezzel egyidejűleg pedig személyesen is feltehették a témával kapcsolatos kérdéseiket.


Az FMRFK szakemberei azt tanácsolják, hogy nagy tömegben és zsúfolt helyeken mindenki fokozottan vigyázzon értéktárgyaira! Fotó: police.hu

Az FMRFK szakemberei azt tanácsolják, hogy nagy tömegben és zsúfolt helyeken mindenki fokozottan vigyázzon értéktárgyaira. Senki ne tartson személyi okmányokat, értékeket hátizsákja, táskája külső zsebeiben, ellenőrizze több alkalommal, hogy válltáskája becsatolt állapotban van-e. Különösen fontos, hogy gépjárműben soha senki ne hagyjon jól látható helyen értékeket, és a jármű ajtajait és ablakait minden esetben zárja le. Tegye meg ezt akkor is, ha csak néhány percre száll ki a gépkocsiból!

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.