EUR: 325,74 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb XXI.kerület

Minden ovis győzött az AMK-ban

A csepeli óvodások számára rendezett ügyességi és labdarúgó-találkozót a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) a Nagy Imre ÁMK felújított tornacsarnokában. Az eseményt a Magyar Labdarúgó Szövetség égisze alatt, a Grassroots Fesztivál Bozsik intézményi program keretében bonyolították le. 

Az év végi záró sportbemutató jó alkalmat kínált arra, hogy a szülők jelenlétében a gyerekek különféle közös játékokon vegyenek részt és barátságok köttessenek. A jó hangulatú találkozót a csepeli önkormányzat támogatta.


Fazekas Attila, a CSUSE elnökhelyettese és korosztályos edzője arról számolt be, hogy a kerületi szintű fesztivált háromszor rendezik meg egy évben. Az öt éven felüli óvodások számára ez volt az első alkalom. A mostani eseményre tizenhárom csepeli óvodából kétszáz gyerek jelentkezett, akik tizenhét csoportban játszottak, fociztak és a korosztályuknak megfelelő különféle ügyességi számokban tették próbára magukat. A csoportokban fiúk és lányok együtt szerepeltek. Az egyik ügyességi számban labda nélküli koordinációs mozgás volt a feladat, a másikban kézilabdakapuba kellett rúgni a labdát. Ennek volt egy nehezített változata, amikor műanyag bóják között kellett cikcakkban futni és aztán betalálni a kapuba. Játékos focimérkőzéseket is vívtak egymás ellen a csoportok: a pályára lépő négy-négy résztvevő kiskapus meccset játszott. A találkozó végén nem volt eredményhirdetés, mert mindenki győzött és minden óvodás jutalomban részesült. A CSUSE legközelebb februárban, majd májusban rendezi meg az óvodáskorúak fesztiválját.

Hajrá, mi!

Ki éri utol leghamarabb?

Nem volt könnyű a bolyák közt lavírozni (Fotók: csepel.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.