2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb X.kerület

Minden vasárnap programok a központban

Advent első vasárnapján felkapcsolták Kőbánya ünnepi fényeit. A kerület különleges karácsonyfája egyben adomány is, ugyanis vízkereszt után tűzifává alakul át, amellyel az önkormányzat nehéz helyzetűeknek segít.

A Szent László téren december 10-én és 17-én is programokkal várják az érdeklődőket. Kézműves-foglalkozások során saját készítésű ajándékokat, akár ékszereket is lehet adni karácsonykor szeretteinknek.

A fa tüzelőként segít majd a rászorulókat januárban
( Fotó: Sáfár Tibor)

( Fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.