2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb Hódmezővásárhely

Mindenki győztesnek mondhatja magát

32. alkalommal rendezte meg a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ a Kistérségi Amatőr Művészeti Fesztivált Hódmezővásárhelyen, amelynek döntőjében 12 produkciót értékelt a zsűri.

A színpadon láthatott a közönség táncos produkciókat, hallhatott szavalatokat, de olyan is volt, aki színdarabbal vagy zenei előadással készült. Nem volt egyszerű dolga az értékelő bizottságnak, hiszen a legjobbak közül kellett kiválasztani azokat, akik a hazavihették a díjakat.


Az elődöntőkből 12 produkció jutott tovább a döntőbe, amik között láthattunk egyéni és csoportos előadásokat

A pódiumra sorra érkeztek a fellépők. Volt, aki egyedül és voltak csoportosan. Természetesen a zsűri pontozta a produkciókat, de a közönség értékelése sem volt elhanyagolható. Mindenkit, aki legyőzte az izgalmát és megmutatta, mit tud, hatalmas taps köszöntött a színpadon.

Az elődöntőkből 12 produkció jutott tovább a döntőbe, amik között láthattunk egyéni és csoportos előadásokat

A műsorszámok végén a zsűri megbeszélte a látottakat, majd kiosztották a Polgármesteri Hivatal és a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ díjait. Összesen 11 formáció részesült jutalomban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.