2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Molnár Anikó bátyja egy szóval jellemezte Havast – Videó!

Nem csitul a botrány Havas Henrik körül, akit már ketten vádolnak szexuális zaklatással. Mint arról beszámoltunk, a tévésről ketten is állítják, Havas zaklatta és megalázta őket.

Baukó Éva és Molnár Anikó kiálltak a nyilvánosság elé, hogy elmondják, hogyan zaklatta őket szexuálisan Havas Henrik.


Mint arról korábban már beszámoltunk, Baukó Évától is többször kért szexet a közismert újságíró a nő asszisztensi munkája mellett. Erről a TV2-nek adott interjújában mesélt részletesen.

Molnár Anikó elmesélte, hogy közös munkájuk során többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki Havas, aki a bizarr ajándékok és célozgatások után egyértelmű utalást is tett a valóságshow sztár felé, majd megcsókolta akarata ellenére.


A TV2 Tények műsorának nyilatkozott Anikó bátyja is.

Molnár Attila Havas Henrik viselkedését egy szóval jellemezte: szánalmas.

A férfi arról is beszélt, hogy szerinte fontos, hogy a nők fel legyenek készülve az ilyen helyzetekre, hogy jól tudjanak reagálni, és ne tudják őket kihasználni. Hozzátette, szerinte egy férfinak nem dicsőség, ha erőszakkal kell megszereznie egy nőt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tovább csökken a Duna vízszintje

    Tovább csökken a Duna vízszintje

    Tovább csökkent a Duna vízszintje Budapestnél 43-44 centiméterre – mondta Siklós Gabriella, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

  • Mission possible: Az ifjúság védelmében

    Mission possible: Az ifjúság védelmében

    Lehetséges küldetés (Mission possible) elnevezéssel bűnmegelőzési programot indít szerdán a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a projekt középpontjában az ifjúságvédelem áll – tájékoztatta a kapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője az MTI-t.