EUR: 326,60 Ft
CHF: 280,51 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Belföld

Molnár Anikó bátyja egy szóval jellemezte Havast – Videó!

Nem csitul a botrány Havas Henrik körül, akit már ketten vádolnak szexuális zaklatással. Mint arról beszámoltunk, a tévésről ketten is állítják, Havas zaklatta és megalázta őket.

Baukó Éva és Molnár Anikó kiálltak a nyilvánosság elé, hogy elmondják, hogyan zaklatta őket szexuálisan Havas Henrik.


Mint arról korábban már beszámoltunk, Baukó Évától is többször kért szexet a közismert újságíró a nő asszisztensi munkája mellett. Erről a TV2-nek adott interjújában mesélt részletesen.

Molnár Anikó elmesélte, hogy közös munkájuk során többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki Havas, aki a bizarr ajándékok és célozgatások után egyértelmű utalást is tett a valóságshow sztár felé, majd megcsókolta akarata ellenére.


A TV2 Tények műsorának nyilatkozott Anikó bátyja is.

Molnár Attila Havas Henrik viselkedését egy szóval jellemezte: szánalmas.

A férfi arról is beszélt, hogy szerinte fontos, hogy a nők fel legyenek készülve az ilyen helyzetekre, hogy jól tudjanak reagálni, és ne tudják őket kihasználni. Hozzátette, szerinte egy férfinak nem dicsőség, ha erőszakkal kell megszereznie egy nőt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megint megtámadták Magyarországot

    Megint megtámadták Magyarországot

    Megindult a kötelezettségszegési eljárás Magyarország ellen a “Stop Soros” törvénycsomag miatt, illetve bírósági szakaszba lépett a menekültügyi szabályozás miatt korábban megindított jogsértési eljárás – jelentette be csütörtökön az Európai Bizottság.