EUR: 312,22 Ft
CHF: 261,42 Ft
2018. április 24., kedd
György

Belföld

Molnár Anikó bátyja egy szóval jellemezte Havast – Videó!

Nem csitul a botrány Havas Henrik körül, akit már ketten vádolnak szexuális zaklatással. Mint arról beszámoltunk, a tévésről ketten is állítják, Havas zaklatta és megalázta őket.

Baukó Éva és Molnár Anikó kiálltak a nyilvánosság elé, hogy elmondják, hogyan zaklatta őket szexuálisan Havas Henrik.


Mint arról korábban már beszámoltunk, Baukó Évától is többször kért szexet a közismert újságíró a nő asszisztensi munkája mellett. Erről a TV2-nek adott interjújában mesélt részletesen.

Molnár Anikó elmesélte, hogy közös munkájuk során többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki Havas, aki a bizarr ajándékok és célozgatások után egyértelmű utalást is tett a valóságshow sztár felé, majd megcsókolta akarata ellenére.


A TV2 Tények műsorának nyilatkozott Anikó bátyja is.

Molnár Attila Havas Henrik viselkedését egy szóval jellemezte: szánalmas.

A férfi arról is beszélt, hogy szerinte fontos, hogy a nők fel legyenek készülve az ilyen helyzetekre, hogy jól tudjanak reagálni, és ne tudják őket kihasználni. Hozzátette, szerinte egy férfinak nem dicsőség, ha erőszakkal kell megszereznie egy nőt.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Még csak kedd?!

    A nap képe: Még csak kedd?!

    Nem mindennapi módon fejezte ki nemtetszését az a teknős, akinek nem volt kedve a modellt állni a fényképezőnek, így “bemutatott” Mark Fitz természetfotósnak.

  • Budapest lett Európa új Hollywoodja

    Budapest lett Európa új Hollywoodja

    Az elmúlt tíz évben Budapest lett a „filmesek Mekkája.” A legnézettebb francia tévé, a TF1 stábja 12 perces riportban kereste a választ arra, hogy minek köszönhető a magyar főváros vonzereje.