2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Pécs

Motoros Mikulások rótták a várost

Bár a mínuszok már repkedtek, a pécsi motorosokat ez sem riasztotta vissza. Több mint százan vették elő téli álmukból kétkerekűjüket, hogy azokkal repítsék el a gyerekeknek szánt ajándékokat. A gurulással egybekötött jótékonykodás célja az volt, hogy megmutassák: a közösség erejével sokakat boldoggá lehet tenni.

Idén a motoros Mikulások a városban több helyen is megálltak, sőt a gyermekklinikát és a gyermekotthont is meglátogatták. Az akciót a Dél-dunántúli Motoros Egyesület szervezte, amely év közben több figyelemfelhívó megmozdulást is rendez.

Bár az ajándékoknak is örültek a gyerekek, a legnagyobb mosolyt mégis a motorral tudják az arcokra csalni (Fotó: Németh Kriszta)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.