EUR: 323,94 Ft
CHF: 277,90 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Négyig jár a BKV karácsonykor

Több mint 300 ezren indultak neki vasúttal december 24–26. között tavaly, ezért a növekvő utazási igények miatt idén változik a MÁV menetrendje: 24-én és 25-én az ünnepnapi, 26-án a vasárnapi közlekedési rend szerint járnak a vonatok országszerte.

A fővárosi közlekedés rendje is változik: szombaton a nagy forgalmú villamos-, autóbusz- és trolibuszvonalakon biztosít a BKK sűrűbb, kényelmesebb eljutási lehetőséget, vasárnap, december 24-én pedig – a szokásoknak megfelelően – a nappali járatok délután 4 óráig közlekednek, utána az éjszakai buszok szállítják az utasokat.


Szilveszterkor a metrók éjjel 1 óráig közlekednek, míg a vonatok december 31-én, szilveszterkor az ünnepnapi, január 1-jén vasárnapi ütem szerint járnak. A főváros legtöbb területén december 22. és január 2. között ingyenes lesz a parkolás is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Több országgal is egyeztetnek a sertéspestis ügyében

  Több országgal is egyeztetnek a sertéspestis ügyében

  Ukrajnán kívül több más országgal is egyeztetetés folyt vagy folyik a sertéspestis ügyében – mondta Bognár Lajos országos főállatorvos, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

 • Nincs friss diplomás munkanélküliség

  Nincs friss diplomás munkanélküliség

  A friss diplomások között gyakorlatilag nincs munkanélküliség – jelentette ki Horváth Zita felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

 • Nagy lehetőség a kamatmentes Diákhitel2

  Nagy lehetőség a kamatmentes Diákhitel2

  Nagy lehetőség, hogy kamatmentes a Diákhitel2 – hangoztatta a Diákhitel Központ marketing- és kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.