2018. március 20., kedd
Klaudia,

Egyéb Szeged

Nem kell kizavarni a konyhából Kövér Lászlót

A SZEGEDma Klub vendége volt az Országgyűlés elnöke. Természetesen szóba került a karácsonyi készülődés is, de azért ennél komolyabb témákat is érintettünk a villáminterjúnkban. Kövér László szerint Szegeden van esély arra, hogy a polgári párt megnyerje a várost, ugyanis a Fidesz komolyan újragondolta önmagát és az embereit is a településen, mert tanultak a hibájukból.

– Mindig jobb egy olyan városvezetésnek, és jobb a közösségnek is, ha képes szót érteni a kormánnyal. Bár van példa arra, hogy baloldali városvezetés is jól együtt tud dolgozni egy jobboldali kormánnyal, Szeged nem ebbe a kategóriába tartozik. Botka László ugyanis túlságosan konfrontatív személyiség, akivel nehéz jól együttműködni – mondta a házelnök, aki hozzátette, ennek ellenére a kormány százmilliárdos nagyságrendben támogatta a szegedieket az elmúlt időszakban. Kövér Lászlótól sikerült megtudni, miért várja nagyon a karácsonyt, mint ahogy azt is elárulta, hogy „nem szeretné átvenni a felesége szerepét”, ezért őt nem kell kizavarni a konyhából: az ünnepi menüt az asszony készíti.


Az Országgyűlés elnöke bízik abban, hogy Szeged jövőre irányt vált

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.