EUR: 325,74 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb Szeged

Nem kell kizavarni a konyhából Kövér Lászlót

A SZEGEDma Klub vendége volt az Országgyűlés elnöke. Természetesen szóba került a karácsonyi készülődés is, de azért ennél komolyabb témákat is érintettünk a villáminterjúnkban. Kövér László szerint Szegeden van esély arra, hogy a polgári párt megnyerje a várost, ugyanis a Fidesz komolyan újragondolta önmagát és az embereit is a településen, mert tanultak a hibájukból.

– Mindig jobb egy olyan városvezetésnek, és jobb a közösségnek is, ha képes szót érteni a kormánnyal. Bár van példa arra, hogy baloldali városvezetés is jól együtt tud dolgozni egy jobboldali kormánnyal, Szeged nem ebbe a kategóriába tartozik. Botka László ugyanis túlságosan konfrontatív személyiség, akivel nehéz jól együttműködni – mondta a házelnök, aki hozzátette, ennek ellenére a kormány százmilliárdos nagyságrendben támogatta a szegedieket az elmúlt időszakban. Kövér Lászlótól sikerült megtudni, miért várja nagyon a karácsonyt, mint ahogy azt is elárulta, hogy „nem szeretné átvenni a felesége szerepét”, ezért őt nem kell kizavarni a konyhából: az ünnepi menüt az asszony készíti.


Az Országgyűlés elnöke bízik abban, hogy Szeged jövőre irányt vált

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.