2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Külföld

Nem tudta az ábécét a kutya, ezért megverte – Videó!

Hétről-hétre egyre döbbenetesebb videók kerülnek fel az internetre, most egy Indiában élő férfit filmeztek le, amint épp a kutyájától várja el, hogy az megtanulja az ábécét. Mivel a négylábúnak ez nem sikerült, jól felpofozta.

Nagyon úgy tűnik, hogy az emberi hülyeségnek nincsenek határai. A Metro című angol portál szúrt ki egy videót az interneten, amelyen az látható, hogy egy indiai férfi többször megüti kutyáját, mert az nem képes megtanulni az ábécét. Értik? Az ábécét!


A férfi a kutya macskához még egy tollat is odatart és hangosan ismételgeti a betűket. Érthetően a kutyának nem jött le, hogy elmebeteg gazdája mit vár tőle, ezért többször is fejbe csapja. Persze a kutya megpróbál védekezni, vicsorít és harapni próbál, majd elszalad.

A videó első körben az indiai közösségi oldalakon terjedt el, rengetegen megosztották. Egyesek szerint vicces a brutális pofozkodás, míg mások arra használják a videót, hogy valahogy levadásszák az állatkínzó férfit.


A Metro felkereste a Elisa Allen, PETA állatvédő szervezet igazgatóját, aki szerint a „tanár” azért pofozta fel a kutyát, hogy dominanciáját prezentálja.

– Az okostelefonok elterjedésével rengeteg hasonló felvétel lát napvilágot, azért, hogy az elkövetők 5 percig híresek legyenek. A PETA arra próbálja ösztönözni a hatóságokat, hogy megkeressék a férfi és elnyerje méltó büntetését – fogalmazott a Metrónak Allen.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek