EUR: 322,54 Ft
CHF: 281,98 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Dunaújváros

Nemes célért árulták a forralt bort

A Fidesz dunaújvárosi szervezetének prominens személyiségei kínáltak forralt bort és teát a Dózsa téren. Az italokért mindenki tetszőleges összeget ajánlhatott fel. Az összegyűlt pénzzel a Szent Pantaleon Kórházat támogatják. 

Összesen csaknem 390 ezer forint gyűlt össze azon a jótékonysági rendezvényen, amelyet a Fidesz dunaújvárosi szervezete hozott tető alá a közelmúltban – szó szerint, hiszen a Dózsa téren tartott forraltbor- és teaárusítás alkalmával az eső miatt sátortető alatt mérték az italokat a párt helyi jeles személyiségei, köztük dr. Galambos Dénes, a térség országgyűlési képviselője és Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere.


Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő (jobbra) és Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere (jobbról a második) is csatlakozott a kezdeményezéshez

A „vendégek” az asztalon kihelyezett dobozba tehették felajánlásaikat az italokért cserébe. Az összegyűlt pénzösszeget a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház rendelkezésére bocsátják. A tervek szerint a szülészeti osztály eszközkészletét fejlesztik a befolyt adományból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.