EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Dunaújváros

Nemes célért árulták a forralt bort

A Fidesz dunaújvárosi szervezetének prominens személyiségei kínáltak forralt bort és teát a Dózsa téren. Az italokért mindenki tetszőleges összeget ajánlhatott fel. Az összegyűlt pénzzel a Szent Pantaleon Kórházat támogatják. 

Összesen csaknem 390 ezer forint gyűlt össze azon a jótékonysági rendezvényen, amelyet a Fidesz dunaújvárosi szervezete hozott tető alá a közelmúltban – szó szerint, hiszen a Dózsa téren tartott forraltbor- és teaárusítás alkalmával az eső miatt sátortető alatt mérték az italokat a párt helyi jeles személyiségei, köztük dr. Galambos Dénes, a térség országgyűlési képviselője és Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere.


Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő (jobbra) és Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere (jobbról a második) is csatlakozott a kezdeményezéshez

A „vendégek” az asztalon kihelyezett dobozba tehették felajánlásaikat az italokért cserébe. Az összegyűlt pénzösszeget a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház rendelkezésére bocsátják. A tervek szerint a szülészeti osztály eszközkészletét fejlesztik a befolyt adományból.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.