2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Extra

Nótár Mary: Pszichés terror alatt tartottak

A Nótár Mary és exmenedzsere közötti vita tegnap újabb mérföldkőhöz érkezett: csütörtökön a rendőrség helyszíni szemlét tartott Lakatos Róbertnél, aki az énekesnő állítása szerint korábban fogva tartotta őt a házában. A korábbi menedzser pedig állítja, Mary drog hatása alatt állhatott, amikor azt képzelte, hogy fogva tartják. 

Csütörtök kora reggel rendőrök, helyszínelők jelentek meg Lakatos Róbert háza előtt, aki készségesen fogadott mindenkit. Nótár Mary néhány perc késéssel érkezett az ingatlanhoz, ahol állítása szerint hónapokkal azelőtt exmenedzsere és annak két családtagja erőszakkal fogva tartotta őt. A rendőrség megpróbálta rekonstruálni az esetet, hogy kiderítsék, hogy amit a felek állítanak, például, hogy melyik szobában és mi történt, igaz lehet-e.


/Fotó: Mészáros Diána

– Anyagi nézeteltéréseink voltak korábban, több forrásból nem kaptam meg több százezer forintot a fellépéseim után, és szerettem volna új szerződést kötni a menedzseremmel. Eljöttem hozzájuk, de eldurvult a vita, ordítottak velem és amikor ki akartam jönni a házból, nem engedtek ki, ketten ráncigáltak, és Lakatos úr beállt árnyékbokszolni, mintha meg akart volna ütni. Hozzáteszem, mindhármukat megalapozottan gyanúsítja a rendőrség, a cibálásnak ugyanis nyoma maradt. Látleletet is vettek tőlem, majd feljelentést tettünk a rendőrségen, ami most a nyomozati szakasz vége előtt van, ezért kell a helyszíni szemle – mondta megtörten Mary, aki szemmel láthatóan igen feszült volt a helyszínen.

– Rettenetes érzés átélni ezt, és még borzasztóbb belépni abba a házba, ahonnan korábban nem engedtek ki és pszichés terrorral próbáltak maradásra bírni. A megfélemlítéssel biztosan azt akarták elérni, hogy továbbra is együttműködjünk, de én a karrierem árán sem tudnék velük tovább dolgozni. Akkor nagyon féltem tőlük, mostanára már megerősödtem, és tudom, hogy ki kell állnom az igazamért – mondta Mary mielőtt belépett a házba.


/Fotó: Mészáros Diána

Lakatos Róbert azonban teljesen másképp emlékszik a történtekre: állítja, az énekesnőt nem ő, hanem a drogok tartották fogva. – Szerintem a pszichés zavarait a kristály nevű partidrognak köszönheti, nem nekünk – mondta az exmenedzser.

– Fontos megemlítenem, hogy ezt az ügyet egyszer a rendőrség már ejtette, ráadásul a helyszíni szemlét az én ügyvédem indítványozta, mert amit Nótár Mary állít, nem történt meg. Azt gondolom, hogy ő csak az álterhességét és az ezzel kapcsolatos hazugságait próbálta leplezni azzal, hogy minket feljelentett személyi szabadság megsértése miatt. Mi kértük azt is, hogy az énekesnő személyesen legyen jelen, hogy pontosan tudjuk rekonstruálni az eseményeket. Kilenc éven át felhőtlen viszonyt ápoltunk Maryvel, kétezer fellépést szerveztünk neki, de ő minden tárgyaláson egy bulit említ, ami után nem kapott pénzt. Ezt azonban nem is mi kötöttük le neki. Azt gondolom, hogy amióta a barátnője megjelent, fenekestül felfordult az élete, ha valaki őt pszichésen befolyásolja, akkor az a kislány, és nem én – tette hozzá Róbert, aki azokra a korábban már a sajtóban is megjelent cikkekre utalt, amelyek szerint Mary és jelenlegi segítője, Lotti egy fedél alatt élnek és romantikus viszonyt ápolnak.

– Korábban valóban éltem drogokkal, de már nem vagyok szerfogyasztó. Erről többet nem is akarok mondani, akkor gyenge voltam, de már kigyógyultam. A másság pedig ma már elfogadott dolog, de Lottival mi  nagyon szoros baráti viszonyt ápolunk. Tény, hogy szinte mindent együtt csinálunk, mindent közösen beszélünk át, mindenben együtt döntünk, de emiatt nem kell bántani a másikat. Csak az lehet az oka, hogy ezt a lányt annyira kikezdték, hogy a koncertjeim szervező feladatait ő vette át tőlük – mondta Mary.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek