2019. január 18., péntek
Piroska

Külföld

Öt év börtönt kapott az áldozata fülét leharapó modell

Leharapta egy asszony fülét a 27 éves modell, Chloe Rebelle. Az angol bombázó azért gurult dühbe, mert a londoni belváros egyik utcáján átkelő Julie Holloway Audijának ablakán kopogtatva arra figyelmeztette, hogy vezetés közben nem szabad telefonálnia. Öt év börtön lett a “jutalma”.

A példátlan eset márciusban történt, és az áldozat barátai és a járókelők sem igazán értették, mi váltotta ki a tetovált testű bombázó féktelen haragját. Chloe ugyanis szinte őrjöngve ugrott ki a kocsijából és azonnal az 56 éves Julie-nak esett. Előbb gyomron vágta, majd ütlegelni kezdte, végül kiharapott egy darabot a füléből, majd mint, aki jól végezte dolgát, elhajtott.


– Csak arra emlékszem, hogy fúriaként támadt rám – magyarázta könnyek között a bírósági tárgyaláson Ms. Holloway. – Ütött, vágott, majd két kézzel megragadta a fejemet és a fülembe harapott. Azt azonban csak később vettem észre, hogy ki is harapott belőle egy darabot. Szerencsére, később valaki megtalálta a hiányzó fülrészt, és a kórházban visszavarrták.

Philip Bartle, a Southwarki Királyi Törvényszék bírája szerint Chloe dühére és hirtelen agressziójára nincs érthető és észszerű magyarázat. A modell védője azzal érvelt, hogy ügyfele azért lett dühös, mert az áldozat behorpasztotta a kocsiját, és botoxos ribancnak nevezte. Állítólag attól akadt ki, hogy a nagy veszekedésben valaki megfogta tekintélyes méretű keblét. Nem csoda, hogy elöntötte az agyát a vér. Ráadásul az incidens után poszttraumás stressz-szindrómát diagnosztizáltak nála.


– Ő csak egy sebezhető fiatal nő, aki sok kellemetlen élményt élt már át, az eset óta rémálmok gyötrik, és önként adta fel magát az incidenset követő napon – érvelt az ügyvéd, ám azt nem tette hozzá, hogy nyilván azért jelentkezett Chloe a rendőrségen, mert a csetepatét nem csupán a térfigyelő kamerák, de a járókelők is felvették.

– Nem tudom, mi történt, én nem akartam verekedni, csak védtem magam, mert valaki megragadta a mellemet – mondta a tárgyaláson a tettes, és hozzátette, nem akarta Julie-t megsebesíteni.

A nem túl meggyőző mentő körülmények ellenére a tíz nőből és és két férfiból álló esküdtszék másfél óra alatt bűnösnek találta a csinos modellt. A bíró öt éves börtönbüntetéssel sújtotta a szándékosan elkövetett súlyos testi sértés miatt.

Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek