2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

 Rázva, nem keverve

Az innováció begyűrözött a modern italok világába is. Ennek legjobb példája a Libellis Irium pezsgőcsalád és a Libellis Premium Gin, a palackba zárt fantasztikum.

Így kavarog a varázslatos csillogás a pezsgőben. Igazán ünnepi

A ParkDoktor Kft. által Európa 12 országában, köztük immár Magyarországon is forgalmazott italok gyártásáért a 100 éves múltra visszatekintő, saját borászattal, szeszfőzdével rendelkező, Spanyolországban piacvezető és nemzetközileg is elismert minősítésekkel rendelkező Libellis cég felel, amely csodát tett. Olyan varázslatot alkottak, amely nemcsak ízvilágában, de különleges megjelenésében is egyedi produkció az italvilág porondján. Ami különlegessé teszi ezt a páratlan nedűt, az a mutatvány!


Az átlátszó ital felrázva szivárványosan színjátszó, gyöngyházként csillogó fémes fényhatásokat generál, amelyek mint egy varázslat hullámzanak át a palackon. Az ember nem hisz a szemének. Eltart egy jó ideig, mire elhisszük, amit látunk, és kíváncsivá tesz minket, hogy megtörjük a mágiát, és kinyissuk a palackba zárt tündérvilágot.

De mikor máskor próbálnánk valami különlegessel kényeztetni magunkat, mint az év végi ünnepek alatt? Ez a csodás, gyümölcsös aromájú ital platinafénybe öltözve emeli a pillanat varázsát. A Libellis Irium prémiumkategóriás pezsgő és gin rázva fogyasztandó, semmiképp sem keverve…

Vigyázat, csapda!

A látvány annyira egyedi és szemet gyönyörködtető, hogy a vizuális élmény elviszi a show-t, és a végén vonakodunk kinyitni a palackot. De ne feledjük, ez elsősorban egy finom ital, amely azért született, hogy az ízlelőbimbóinkon keresztül elbűvöljön, és mámort csempésszen az ünnepekbe!

www.libellis.hu

Pezsgővideó: https://www.youtube.com/watch?v=c1tweEnbJtc

Ginvideó: https://www.youtube.com/watch?v=1I1hp-VRBNU

Kapcsolódó Cikkek

 • Irma néni folytatja

  Irma néni folytatja

  Román Józsefnét – vagy ahogy a gyerekek ismerik, Irma nénit – nemrégiben az ország legkedvesebb konyhásnénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén.

 • Hatalmasra nő a családtámogatás

  Hatalmasra nő a családtámogatás

  A kormány változatlan intenzitással támogatja a magyar családokat, és jövőre minden eddiginél több pénzt fordít rájuk – mondta az emberi erőforrások minisztere, Kásler Miklós.

 • Budapest rejtett csodáiról írt a CNN

  Budapest rejtett csodáiról írt a CNN

  Évente több millió turista érkezik Budapestre, hogy megcsodálhassa egyebek mellett a Parlamentet, a budai Várat vagy a Hősök terét. A CNN Travel nemrég azt a kilenc kevésbé ismert helyet gyűjtötte csokorba, amelyek sok utazó előtt rejtve maradnak, pedig gyönyörűek vagy éppen érdekesek.