EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,67 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Rekordösszeg a rászorulóknak

Rekordösszegű, négymillió forint adomány gyűlt össze dr. György István kormánymegbízott és a Póka Egon Experience hetedik, „Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is!” jótékonysági koncertjén.

Ebből kőbányai és kispesti gyermekek nyári táborozását támogatják, de fogyatékkal élő gyermekeket is segítenek. Az elmúlt évek során immár mintegy 19 millió forinttal járultak hozzá a rászorulók támogatásához.

– Minden évben felvillanyozó időszak számomra a koncertre való készülődés. Ez igazi örömzenélés, jó emberekkel a jó ügyért – mondta dr. György István. – Leírhatatlan érzés, hogy a nagylelkű felajánlásoknak köszönhetően idén minden eddiginél többet adhatunk – tette hozzá.

Az idei koncerten egy szám erejéig Kucsák László és Révész Máriusz országgyűlési képviselők is gitárt és mikrofont ragadtak, és csatlakoztak a zenekarhoz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.