2019. január 24., csütörtök
Timót

Extra

Sipos Tamás hónapokig csak levelezett szerelmével

Annak ellenére, hogy az első találkozásukkor Sipos Tamás azt mondta Lindának, ő lesz a felesége, hónapok teltek el, mire összejöttek. Az Irigy Hónaljmirigy és a Sing Sing énekese igazi romantikus alkat, mert hosszú ideig csak levelezett a későbbi párjával.

„Nagyon szerettem azt az időszakot, és visszagondolva, nem érzem elvesztegetett időnek a hónapokig tartó levelezést, sőt, ez erősített meg abban, hogy a mi kapcsolatunkhoz nem kell majd extra sport, mivel egy nyelvet beszélünk. Kimondatlanul is teszteltem, mert kíváncsi voltam, hogy reagál egy-egy levelemre. Megesett, hogy magamban megfogadtam, ha ezt vagy azt írja, nem fogok válaszolni, de mindig meglepett.”


A levelezés után szintén hosszú idő telt el, mire egy pár lettek, s megint több hónap, mire összeházasodtak. Sipos Tamás talán épp emiatt tudja ennyire szeretni és megbecsülni a feleségét, aki egy csodálatos kislánnyal is megajándékozta.

„Képes szárnyakat adni és a földre is lehozni, attól függ, melyikre van éppen szükségem. Érzi a rezdüléseimet, és pont akkor fűt vagy hűt, amikor kell. Reggelente imádok ránézni.”


/Sipos Tamás és párja, Linda

Az énekes az Irigy Hónaljmiriggyel megkezdte a próbákat a februári Mirigy27! Aréna koncertre, illetve egy számára új feladatot is elvállalt a decemberben Magyarországon turnézó Retropoly musicalben.

„Egy félőrült videotékást alakítok a retro zenékre épülő vidám darabban, akit Rambónak hívnak. Az a legjobb benne, hogy a végén összejövök Zoltán Erikával, vagyis a karakterével, Mamival, aki viszont egy amnéziás énekesnőt játszik. Nagyon élvezem ezt a munkát, bár az elején sokkot kaptam, mert táncolni is kellett, s erre még az esküvőmön sem tudtak rávenni.”

Kapcsolódó Cikkek