EUR: 321,36 Ft
CHF: 284,69 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb XXIII.kerület

Soroksáron él a királynő és a herceg

Sűrű napokat él a szving hercegeként aposztrofált Gájer Bálint énekes és Ötvös Brigitta korábbi szépségkirálynő. Ősszel költöztek be új, soroksári otthonukba, készülnek az első ott töltendő karácsonyra, ami már csak azért is különleges lesz, mert Bálint nemrég megjelent lemeze karácsonyi tematikájú, akár ezt is hallgathatják szenteste.

Az év elején lesz idejük igazán egymásra, az ünnepi időszakban inkább a rohanásé a főszerep.


Szinte a város déli határán található Gájer Bálint és Ötvös Brigi új, első saját otthona. A soroksári ház már lakható, de még rengeteg feladat vár rájuk.

Új otthon, új lemez, esküvő, zajlik az élet
( Fotó: Sáfár Tibor)

– Főleg Bálint volt, aki mindennek utánajárt, intézte a vásárlásokat, foglalkozott a munkásokkal, de minden végső döntést közösen hoztunk meg – mesélt lapunknak a korábbi szépségkirálynő, aki kozmetikusnak tanul és munka mellett még Bálint zenei karrierjébe is besegít a háttérmunkában. – Most épül még a lakópark, folyamatosak a munkálatok a környéken, de mind a ketten vidékiek vagyunk, ezért a csendes környezet is befolyásolt minket a döntésben.


Még színben is passzolnak
( Fotó: Sáfár Tibor)

– Zuglóból költöztünk ide, autóval nagyon jól járható és megközelíthető, az autópálya is közel van – vette át a szót Bálint. – Szinte mindenhol van gyerek a beköltözött családoknál, úgyhogy itt az idő, hogy felzárkózzunk – mondta nevetve, majd komolyan hozzátette, a terv, hogy az esküvő után szeretnének gyereket vállalni. Nagyjából százhatvan fővel kalkulálnak a nyári lagzira. De először a karácsonyi kihívásokat kell teljesíteni, Bálint fellépései megsokszorozódnak ebben az időszakban, ráadásul lemezbemutató koncertje lesz a jövő héten.

– Már a nyáron elkezdődtek a felvételek a karácsonyi lemezemhez, ami épp ezért kicsit nehéz volt,  eleinte rövidnadrágban érkeztem a stúdióba, úgy kellett elkapnom a hangulatot, de a visszajelzések alapján sikerült megoldani a feladatot – mondta lapunknak Gájer Bálint, aki a MOM Sportcsarnokban mutatja be a Swing Karácsony anyagát december 21-én, édesapjával is duettet énekel. Érdekes, hogy többnyire olyan slágerek kerültek a korongra, amelyeket angolul szoktunk meg, most mégis magyarul szólalnak meg. A hajtás és a család körében eltöltött ünnepek után Thaiföldön pihenik ki a 2017-es év fáradalmait januárban.

Kapcsolódó Cikkek