2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

Soros kottájából játszik az LMP

A Lehet Más a Politika a korábbinál sokkal vehemensebben, agresszívabban támadja a Fidesz-kormányt, miközben Soros György bevándorláspárti tőzsdespekuláns hazai tevékenységének kommentálásától tartózkodnak – írja az origo.hu.

Az LMP esetében egyre erősebb a gyanú, hogy ez nem véletlen: a párt társelnökének, Szél Bernadettnek a tanulmányait és közéleti pályájának sikerességét is meghatározta a Soros-birodalomhoz való kapcsolata. 16 évesen Soros-ösztöndíjat nyert, később pedig olyan szervezetekben vállalt szerepet, mint a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület és a Humanista Mozgalom, ráadásul a parlamenti szavazásokon rendre Soros álláspontja szerint nyomta a gombot.


Az LMP korábbi, kecskeméti kongresszusáról kiszivárgott információk szerint a párt megváltoztatta választási együttműködési stratégiáját és megnyitotta kapuit a széles körű ellenzéki együttműködés előtt.

Szél korábban LMP-s képviselőként védte a spekuláns civiljeit, támogatta a lex CEU eltörlését, nem szavazta meg a népszavazást követően a kvótákról szóló alkotmánymódosítást, a magyar–szerb határon a kerítést, valamint elutasította a jogi határzárat szigorító módosításokat.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek