2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb XIV.kerület

Sportolókat ünnepeltek

Immár hagyomány, hogy karácsony előtt díjazzák az év során legjobb eredményt elért kerületi sportolókat.

Nem volt ez másként az idén sem. Színültig megtelt a Zuglói Civil Ház díszterme, ami nem is csoda, hiszen nem kevesebb mint 43 sportoló és edzőik vehették át idén az elismeréseket. Sőt a jövő nagy sportolóit is vendégül látták a szervezők, hiszen 12 zuglói diák kapott „Jó Sportoló, Jó Tanuló” díjat, míg tíz kerületi, már most komoly sporteredményt felmutató fiatal tehetség Fiatal Zuglói Sportolók Díjat és egyösszegű felkészülési támogatást kapott. Jelen Tamás, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke egy különdíjat is felajánlott az év legsikeresebb sportolójának, Földházi Zsófia öttusázónak. Jelen Tamás betegség miatt nem tudott ott lenni az ünnepségen, ezért díját Rozgonyi Zoltán sportért felelős alpolgármester adta át.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.