EUR: 319,55 Ft
CHF: 282,27 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Stohl: Mai napig szeretem Ancsikát

„Én mai napig szeretem Ancsikát, nem azért mentünk külön, mert repkedtek otthon a tányérok. (…) A kapcsolatunk elfáradt, jártunk párkapcsolati terapeutához is, de már hiába. Vica személyében pedig rám talált a szerelem” – mesélte a Best magazinnak Stohl András.

Exe, Anikó is beszélt arról a magazinnak, hogy milyen nehéz időszakon van túl. „Tizenkét év együttélés után nem volt könnyű az elszakadás, mostanában már úgy érzem, túl vagyok rajta. (…) Sokáig szerettem volna, ha Andris visszajön hozzánk, de már nem gondolom ezt. Ő is járja a maga útját, én is. Nincs visszaút” – mondta.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.