EUR: 322,22 Ft
CHF: 281,08 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb IX.kerület

Svejk visszatért a Ferencvárosba

Svejk újra látható a Pinceszínházban

A Pinceszínház az előző évad végén jótékonysági céllal mutatta be Tóth Zoltán főszereplésével Svejk történetét, az akkori előadás bevételéből a szervátültetett gyerekek nyári táborát támogatták.

A Svejk! Vacsorázunk! című produkció iránt akkora volt az érdeklődés, hogy novemberben már repertoár előadásként láthatták a nézők, akiknek a szünetben zsíros kenyérrel és virslisalátával kedveskedtek. Sőt a jövőben minden hónapban műsorra tűzik a darabot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.