EUR: 318,17 Ft
CHF: 280,74 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Extra

Szakítás miatt kellett meghalnia VV Fanninak?

Két élete volt a VV Fanni megölésével gyanúsított ifjabb B. Lászlónak. Az egyikben elegáns öltönyben, luxuskocsi volánja mögött furikázott, a másikban nagyszülei panellakásában élt, és kétségbeesve próbálta megtartani szerelmét, aki szakítani akart vele.

Dunaújvárosban mindenki csak Lackóként ismeri ifjabb B. Lászlót, akit a minap VV Fanni megölésének gyanújával letartóztattak. A férfi napközben nagy feltűnést keltve elegáns öltönyben feszített, feltűnő sportkocsikkal – Porschéval, Lamborghinivel – furikázott a kisváros utcáin, de esténként egy négyemeletes panelházba ment haza a nagyszüleihez. A szomszédoknak csak annyit mondott: ez nem a saját autója, hanem a cégé, ahol ő sofőrként dolgozik.


– Mindig kérdeztem Lackót, milyen cég az, ahol ilyen szolgálati autó dukál, de soha nem árulta el – mondta a Lokálnak a férfi szomszédja. – Hallottuk, Lackó mit tett VV Fannival, sajnos várható volt, hogy tragédiával végződik ez a kapcsolat. A fiú nagymamájától, Erzsikétől tudom, hogy az unokája szerelmes volt az egykori villalakóba, aki állandóan pénzt kért tőle. Hogy az mire kellett a lánynak? Szerintem drogra. A végén Erzsike elzavarta az unokáját, mondván, ha majd szakít Fannival, visszajöhet, de addig még ennivalóért se kopogjon be hozzá. Később elfogyott Lackó pénze, emiatt Fanni szakítani akart vele, amit ő nem tudott elviselni.

Erzsike nénit szemmel láthatóan megviselték a történtek.


– Valóban nagy bajban van az unokám, de nem ismerem az ügy részleteit, ezért nem nyilatkozom – mondta az idős asszony. VV Fanni édesanyja cáfolta, hogy a lánya drogozott volna.

– Ha Fanni Budapestről hazajött Martonvásárra, taxival érkezett, nem luxusautóval. Utoljára november 12-én találkoztam vele, de mindennap beszéltünk, észrevettem volna, ha drogozik – magyarázta az édesanya.

A Lokál utolérte ifjabb B. László édesapját, aki hajóskapitányként dolgozik. A férfi tőlünk értesült arról, hogy fiát emberölés gyanúja miatt letartóztatták.

– Itt hajózom a világ végén, nem is hallottam erről az ügyről, a hatóságok még nem értesítettek. Nem tudom elhinni, hogy a fiam gyilkos lenne, nem képes ő erre – mondta döbbenten az apa.

 

VV Fanni /Fotó: Videograbb

Kapcsolódó Cikkek