2019. február 17., vasárnap
Donát

Belföld

Számukra véget ért a szerelem

Gyönyörűek, gazdagok, mégsem fenékig tejfel az ő életük sem. Legalábbis ha a párkapcsolataikat nézzük. A 2017-es esztendőben is számos “álompár” szakításáról, válásáról cikkezett a hazai és a világsajtó. Közhelynek tűnik, de sajnos igaz: a legtöbb bombázót is unja valaki. Nézzük a teljesnek közel sem mondható listát.

Itthon a legnagyobb felzúdulást talán Sarka Kata és Hajdú Péter szakítása, majd válása szolgáltatta.


Fotó: Lokál

– Noncsi és Dávidka után fejenként 75 ezer, azaz összesen 150 ezer forint gyerektartást fizetek, de minden egyébbe, amire a gyerekeknek szükségük van, vagy beszállok, vagy megvásárolom, ahogy eddig is. Éppen a napokban kaptak tőlem két iPhone-t, de még sorolhatnám a dolgokat – nyilatkozta a Lokálnak a tévés producer és műsorvezető még korábban.

A pár egyébként nagyjából egy éve jelentette be, hogy megromlott a házasságuk. Egy ideig harcoltak a megmentéséért, ám ez a tervük kudarcba fulladt. Már nem élnek együtt.


Ugyancsak több címlapot eredményezett a hazai sajtóban, amikor kiderült, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián közös élete is véget ér. Először még csak az szivárgott ki a sztárpár életéből, hogy Pamela lemondta júliusra tervezett esküvőjüket, szeptemberben azonban már el is költözött Krisztiántól.

Az év egyik, ha nem a legnagyobb durranása Angelina Jolie és Brad Pitt válása volt.

Los Angeles, 2016. szeptember 20.
2015. november 5-én a Los Angeles-i Hollywoodban készített kép Angelina Jolie amerikai színésznőről és férjéről, Brad Pitt amerikai színészről. A színésznő ügyvédje, Robert Offer 2016. szeptember 20-án bejelentette, hogy Jolie válókeresetet adott be Pitt ellen. (MTI/EPA/Jimmy Morris) *** Local Caption *** 52357695

 

Mint ismeretes, Pitt és Jolie 2005-ben jöttek össze a Mr. és Mrs. Smith forgatásán. Kilenc év együttélés után 2014-ben házasodtak össze, de Jolie 2016-ban beadta a válókeresetet a színész alkohol- és drogfüggősége miatt. Hat gyermeküket azóta Angelina neveli.

Ben Affleck és Jennifer Garner kapcsolatának megroppanása olyan, akár egy hollywoodi film. Persze a történet főszereplői is azok. A 45 éves színész Gwyneth Paltrow-val volt együtt egészen 1999 januárjáig. Majd Jennifer Lopezzel, az énekesnővel volt kapcsolata, mely világszerte vonzotta a médiafigyelmet, el is nevezték őket “Bennifernek”, a pár 2004-ben vált szét. Affleck imád motorozni, öt motorja is van. Három-négy filmet forgat évente, saját produceri céget vezet Matt Damonnal. 2005. júliusában vette feleségül filmbeli partnernőjét, Jennifer Garner-t, akitől két lánya és egy fia született.

Szakításuk még 2015-ben kezdődött. Az, hogy házasságuk véget ért, valójában tíz év után, idén tavasszal vált hivatalossá. A People magazin egyik nyári számában még azt írta, hogy bár Affleck elköltözött Garnertől és a gyerekektől, reggelente azért visszamegy a családjához, hogy együtt reggelizzenek. Azonban gyaníthatóan most már ez nincs így, még ha mindez igaznak is bizonyult.

Sokan meg sem lepődtek a híren, amikor nyolc év együttélés után a most már 40 esztendős Anna Faris és Chris Patt idén elváltak. A gonoszkodók már akkor megmondták, hogy nem lesz tartós ez a kapcsolat, amikor összejött a pár. Mindezt azzal magyarázták, hogy Anna már befutott, ismert színésznő volt akkoriban, míg Chris meghallgatásról meghallgatásra járt. Sajnos a huhogóknak lett igazuk. A Jurassic World hiába tette neves sztárrá Christ, kapcsolatuk nem állta ki a próbát. Állítólag a szakításban szerepet játszott az is, hogy Anna kisfiúknak szeretett volna még egy kistestvért, ám Chris felfelé ívelő karrierje okán ezt elutasította.

Közleményben tudatta a nyilvánossággal Fergie és férje Josh Duhamel, hogy bár jó pár hónapja már külön élnek, most véglegesen elválnak útjaik egymástól. A 42 éves énekesnőnek és a 44 éves színésznek egy közös gyermeke van. 13 éve jöttek össze és januárban tartották a nyolcadik házassági évfordulójukat.

Fergie-nek 2006. szeptemberében jelent meg első szólóalbuma The Duchess címmel. Az albumról 5 kislemez került fel az amerikai Billboard Hot 100 slágerlista első 5 helyezettjébe, melyek közül hárommal (London Bridge, Glamorous, Big Girls Don’t Cry) vezetni is tudta.

A most 45 éves Duhamelnek 2003-ban jött meg az első igazán nagy sikert hozó szerep, a Las Vegas, ahol Danny McCoy-t, a Montecito biztonsági főnökét alakítja. A James Caan által játszott Ed, a kaszinó tulajdonosa és igazgatója volt Duhamel társa az első négy évadon keresztül. Mozifilmekben is feltűnt, mint a Nyerj egy randit Ted Hamiltonnal és Michael Bay Transformers-ében is.

A Star Wars filmekből ismert Hayden Christensen és Rachel Bilson tíz év után szakított 2017. szeptemberében.

A párnak egy közös gyermeke is van.

Rachel karrierje 2003-ban indul be igazán. Először két sorozatban játszott ( Buffy, a vámpírok réme, 8 Simple Rules), majd egy filmben, az Unbrokenben. Ezek a kis jelenések után lehetőséget kapott, hogy ő alakítsa a Fox csatornán induló Narancsvidék (The O.C.) című sorozatban Summer Robertset. Amikor a show 2003-ban már be is futott, Rachel lett a legújabb sztár Amerikában és a világ többi pontján.

2008-ban a Hipervándorban játszott, majd 2010-ben az Így jártam anyátokkal című sorozatban Ted, a főszereplő leendő – még ismeretlen – feleségének lakótársát alakította. 2011-től a Hart of Dixie című sorozat főszerepében látható.

Christine Taylor és Ben Stiller is egy kiadott közleményben jelentette be, hogy 17 év házasság után válnak. A színész házaspár a Heat Vision and Jack című tévé műsor forgatása alatt találkozott. Két gyermekük született.

London, 2014. december 15.
Ben Stiller amerikai színész a felesége, Christine Taylor társaságában az Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka (Night At the The Museum: Secret of the Tomb) című filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2014. december 15-én. (MTI/EPA/Hannah McKay)

Ben Stiller, aki rengeteg komédiában szerepelt és az Emmy-díjat is megkapta, a színészmesterség mellett sikeres producer,  forgatókönyvíró, és filmrendező is.


Kapcsolódó Cikkek