2020. január 28., kedd
Károly, Karola

Belföld

Szánalmasan kevesen mentek a Jobbik tüntetésére

A fél várost lezárták a Jobbik demonstrációja miatt, megnehezítetté vált a péntek délután, kora esti közlekedés, mindez legfeljebb pár száz ember miatt. 

Pár száz tüntető. Ennyi ember ment ki a főváros utcáira, hogy részt vegyen a plakátmutyiban résztvevő Jobbik megmozdulásán. Ezt a “tömeget” úgy sikerült összehozni, hogy több baloldali párttal is kiegészült a tábor.


Az embereket tényleg nem lehet becsapni. Miközben 2,3 millióan válaszolnak a nemzeti konzultáció kérdéseire, miközben látják, hogy a miniszterelnökük éppen Brüsszelben harcol a magyar érdekekért, pontosan tudják, hogy nevetséges tüntetni egy csalássorozat miatt. Az Állami Számvevőszék kivizsgálta a Jobbik törvénytelenségét, kiderültek Simicska Lajos trükkjei – írja az Origo.

Mint arról korábban beszámoltunk, a PestiSrácok.hu megszerezte Simicska Lajos két plakátcége és a Jobbik közti plakátszerződéseket, amelyekből fény derül egy minden határt átlépő, elképesztően arcátlan pártfinanszírozási mutyira. Az oligarcha olyan feltételekkel kötött szerződést, amelyekkel gyakorlatilag több százmillió forintot ajándékozott a baloldalra átlavírozó néhai nemzeti pártnak.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek