2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb III.kerület

Szép lett a bölcsi és a Gézengúz

A Hadrianus Fejlesztési Program keretében saját forrásból, 190 millió forintos költségen saját forrásból újíttatta fel Óbuda-Békásmegyer önkormányzata a Medgyessy Bölcsődének, valamint a Gézengúz Alapítványnak is otthont adó 40 éves épületet. 

A bölcsőde csoportszobái és kiszolgálóhelyiségei mellett a Gézengúz által használt épületrészt is teljesen újjávarázsolták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.