2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Szerdán akár havazhat is, ám az biztos, hogy hideg lesz

Éjjel észak felől átmenetileg befelhősödik az ég, de hajnalra az északi tájakon és a középső országrészben már csökken a felhőzet.

Szerdán a Nyugat-Dunántúlon és a keleti országrészben végig felhősebb lesz az ég, néhány órára csak a középső területeken süthet ki a nap, de délután már ott is lehetnek felhősebb időszakok. Éjjel a nyugati tájakon, majd szerdán kora délutántól északkeleten, keleten elszórtan várható hószállingózás, gyenge havazás. Az északnyugati, északi szelet szerdán már csak néhol kísérik élénk lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -8 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben néhány fokkal hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -2 és +3 fok között várható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Irma néni folytatja

  Irma néni folytatja

  Román Józsefnét – vagy ahogy a gyerekek ismerik, Irma nénit – nemrégiben az ország legkedvesebb konyhásnénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén.

 • Hatalmasra nő a családtámogatás

  Hatalmasra nő a családtámogatás

  A kormány változatlan intenzitással támogatja a magyar családokat, és jövőre minden eddiginél több pénzt fordít rájuk – mondta az emberi erőforrások minisztere, Kásler Miklós.

 • Budapest rejtett csodáiról írt a CNN

  Budapest rejtett csodáiról írt a CNN

  Évente több millió turista érkezik Budapestre, hogy megcsodálhassa egyebek mellett a Parlamentet, a budai Várat vagy a Hősök terét. A CNN Travel nemrég azt a kilenc kevésbé ismert helyet gyűjtötte csokorba, amelyek sok utazó előtt rejtve maradnak, pedig gyönyörűek vagy éppen érdekesek.