2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Szerdán akár havazhat is, ám az biztos, hogy hideg lesz

Éjjel észak felől átmenetileg befelhősödik az ég, de hajnalra az északi tájakon és a középső országrészben már csökken a felhőzet.

Szerdán a Nyugat-Dunántúlon és a keleti országrészben végig felhősebb lesz az ég, néhány órára csak a középső területeken süthet ki a nap, de délután már ott is lehetnek felhősebb időszakok. Éjjel a nyugati tájakon, majd szerdán kora délutántól északkeleten, keleten elszórtan várható hószállingózás, gyenge havazás. Az északnyugati, északi szelet szerdán már csak néhol kísérik élénk lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -8 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben néhány fokkal hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -2 és +3 fok között várható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól teljesített a hazai ipar

  Jól teljesített a hazai ipar

  Jól teljesített a hazai ipar, bár az ágazaton belül megfigyelhető kisebb arányváltozás – mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, a héten közzétett adatait elemezve.

 • Benkő: a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott

  Benkő: a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott

  Az elmúlt években a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter az MTI-nek adott interjújában. Benkő Tibor elmondta, a szervezeti átalakítás után miniszterként irányítja a Magyar Honvédség Parancsnokságát, a vezetés a parancsnok feladata; a honvédséget katonának kell vezetnie, nem politikusnak.

 • Ahmed H. ügye egy szimbólum, felfedi a bevándorlást támogató hálózat működését

  Ahmed H. ügye egy szimbólum, felfedi a bevándorlást támogató hálózat működését

  Ahmed H. nem csupán egy erőszakos bevándorló, ügye ugyanis rámutat arra, hogy a külföldről, jellemzően Soros György által finanszírozott aktivista csoportok nem csak behozzák a bevándorlókat, majd támogatják őket, amikor bűncselekményt követnek el, de még abban is segítenek, hogy pénzt keressenek az adófizetők kárára – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.