2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Szexi Heidi: 44 éves és elképesztően dögös

Nemrég újra megmutatta tökéletes alakját fehérneműben Heidi Klum. A 44 éves modellre irigykedhetnek a fiatalok, mert fantasztikusan néz ki és nem csoda, hogy bolondulnak utána a férfiak. Sokan aggódnak ugyanakkor mostanában Heidi miatt, mert a hírek szerint nincs rendben a magánélete. Nemrég szakított fiatalabb kedvesével és állítólag volt szerelme, Seal még mindig reménytelenül szerelmes belé. Az énekes abban bízik, hogy egyszer majd újra egy család lesznek.

 

Heidi Klum fotó: Profimedia, Bestimages

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.