EUR: 323,11 Ft
CHF: 283,21 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Tenki Réka Európa egyik legígéretesebb tehetsége

Európa tíz legígéretesebb színésztehetsége között mutatkozhat be a nemzetközi filmszakmának Tenki Réka a jövő évi Berlinalén.

Csaknem tíz év után először lesz ismét magyar résztvevője a Shooting Stars programnak. A tíz ifjú tehetséget az egyes országok filmes promócióra szakosodott szervezetei által jelölt színészek közül választotta ki az európai filmszakma. Tenki Réka alakította a pszichológusnőt Enyedi Ildikó Arany Medve díjas, Testről és lélekről című filmjében, ami hatalmas sikert aratott az Európai Filmdíj berlini díjátadóján. A film másik szereplője, Borbély Alexandra a legjobb európai színésznő elismerést kapta meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.

 • Újra randizik Hajdú Péter

  Újra randizik Hajdú Péter

  Hajdú Pétert ostromolják a nők, főleg mióta nyilvánosságra került, hogy elváltak Sarka Katával. Ajánlatokat és meztelenfotókat napi szinten kap, ő azonban nem így szeretne párt találni, inkább elkezdett ismerkedni és randizni.