EUR: 310,96 Ft
CHF: 265,52 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Tenki Réka Európa egyik legígéretesebb tehetsége

Európa tíz legígéretesebb színésztehetsége között mutatkozhat be a nemzetközi filmszakmának Tenki Réka a jövő évi Berlinalén.

Csaknem tíz év után először lesz ismét magyar résztvevője a Shooting Stars programnak. A tíz ifjú tehetséget az egyes országok filmes promócióra szakosodott szervezetei által jelölt színészek közül választotta ki az európai filmszakma. Tenki Réka alakította a pszichológusnőt Enyedi Ildikó Arany Medve díjas, Testről és lélekről című filmjében, ami hatalmas sikert aratott az Európai Filmdíj berlini díjátadóján. A film másik szereplője, Borbély Alexandra a legjobb európai színésznő elismerést kapta meg.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.