EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Teraszukról ugrott a halálba Marcell

Önszántából dobta el az életét egy miskolci büntetőbíró fia. Marcell, mielőtt levetette volna magát otthonuk tetőteraszáról, búcsúüzenetet írt az egyik közösségi oldalra. A kamasz fiú kilátástalannak látta életét, tettére hetek óta készülhetett.

Gyászol a Fazekas úti általános iskola, és gyászolnak K. Marcell szülei és ikertestvére is. A 14 éves fiatalember egy héttel ezelőtt felmászott a miskolci Macropolis Centerben lévő lakásuk tetejére, ahonnan levetette magát és szörnyethalt. Először nem zárták ki, hogy baleset történt, ám később megtalálták a fiatalember közösségi profilján azt két sort, amivel elbúcsúzott mindenkitől: „Megbánni mindent. Törve, gyónva borulni rá egy koporsóra.” Marcell édesanyja elismert büntetőbíró Miskolcon. Szülei néhány évvel ezelőtt elváltak, apja Németországba költözött. Ezt a traumát a fiú nem tudta feldolgozni, ráadásul mint kiderült, ő és ikertestvére az iskolában társaik céltáblája lett. Főleg testvérét bántották, ilyenkor Marcell megpróbált a védelmére kelni. A család egyik barátja szerint a kamasz az utóbbi időben zárkózottá vált.
– Marcit nem lehetett nem szeretni, nagyon jólelkű fiú volt. De az utóbbi időben nem találta helyét a világban. Küldött jelzéseket, hogy baj van, de senki sem vette észre – mondta el a barát, s hozzátette: a gyermek édesanyja idegileg összeomlott. De akit a legjobban megvisel a tragédia, az Marcell öccse, aki három perccel fiatalabb bátyjánál.
A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halálesetet. A miskolci általános iskolára kitűzték a fekete zászlót, sok diák gyertyát is gyújtott Marcell emlékére, és a közösségi hálón értekeznek a megmagyarázhatatlan tragédiáról.
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.
További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

    Balázs Andi: Féltem az egészségemet

    Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

  • Pintér Tibor fülig szerelmes

    Pintér Tibor fülig szerelmes

    Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.