2020. január 27., hétfő
Angelika

Belföld

Jelentkezett Havas újabb áldozata – Videó!

Újabb nők vádolták meg Havas Henriket zaklatással. Az egyikük, Görög Zita, akit egy műsor felvételén a kamerák előtt fogdosott az újságíró. De Havas Henrik egy volt üzleti partnere is azt állítja, hogy a férfi több alkalommal is zaklatta őt. Erről a TV2 riportjában meséltek az áldozatok.

Havas Henrik egy volt üzleti partnere is azt állítja, hogy a férfi több alkalommal is zaklatta őt – számolt be róla a TV2 Tények című műsora. A nő elmondta, hogy a Havas és a közte lévő üzleti tárgyalások mindig a tévés lakásán zajlottak. Egyszer kiment a mosdóba, ami Havas hálószobájából nyílt.
– Amikor jöttem ki, akkor elkapott és azt mondta: “na, akkor most itt az ideje, hogy maga is franciatanár legyen itt az ágyamba” – emlékezett a nő, aki szerint Havas csak azért nem erőszakolta meg, mert a Tanár úr ittas volt.

Mint ismert, az utóbbi napokban két ismert nő is azzal vádolta meg a műsorvezetőt, hogy szexuálisan zaklatta őket. Először a valóságshow-ból megismert Baukó Éva beszélt arról, hogy a tévés többször tett neki tisztességtelen ajánlatot, néhány nappal később pedig Molnár Anikó is bizarr zaklatással vádolta meg a tanár urat.


Az ATV is belső vizsgálatot indított Havas Henrik szexuális zaklatási ügyei miatt. A tévés ennek végéig biztos, hogy nem szerepelhet a képernyőn, ám a Bors úgy tudja, hogy a vezetőség ugyan lefolytatja a vizsgálatot az év végéig, de döntésükön nem fognak változtatni. Érthető, hiszem a helyzet annyira kínos, hogy az igen rossz fényt vet a csatornára.

Havasnak egyébként már korábban is volt hasonló botránya. Gesztesi Károly állítja, hogy Havas megkörnyékezte Liptai Claudiát is, de Vágó István is arról számolt be, hogy feleségét is üzenetekkel bombázta. Pár évvel ezelőtt Bárdos András írt könyvet Vágóról, amelyben a tévés elmeséli: egy bulin ismerkedett össze Havas Vágó István feleségével, akit körbeudvarolt, majd találkát kérő SMS-eket küldözgetett. Amikor a felesége ezt elmondta Vágónak, a volt kvízmester válaszolt: „Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?”


Közben Kisorosziban – ahol Havas május óta képviselő – testületi ülést tartanak csütörtökön, és könnyen lehet, hogy a botrány Havas mandátumába kerülhet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek